Nyheder24. november 2017

Bookmakere ikke i tvivl: Sofie vinder i aften

"Vild med dans"-finalen løber af stablen om ganske kort tid, og spørger man bookmakerne, så er de ikke i tvivl: Sofie Lassen-Kahlke vinder årets danseprogram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171117_dm_vild_med_dans_semifinale_2017_104.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I aften løber finalen af "Vild med dans" over skærmen, og spørger man bookmakerne, så er de ikke i tvivl om, hvem der løber afsted med sejren.

Finalen står nemlig mellem Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle, og der mener både Danske Spil og Bet25, at det er Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen, der trækker det længste strå.

- Sofie Lassen-Kahlke er vores favorit til odds 1,70 på trods af, at hun generelt har fået en lavere score hos dommerne end Iben Hjejle i den her sæson. Men man skal huske på, at finalen er udelukkende en seerafstemning, og derfor vurderer vi Sofie Lassen-Kahlke som en lille favorit, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

Hos Bet25, mener man, at man Iben Hjejle skal score mange flere point end Sofie fra dommerne, hvis hun skal løbe med sejren.

- Iben skal formentlig op og score markant flere dommerpoint end Sofie, hvis hun skal ende med at løfte trofæet. Især fordi nogle af de mange seerstemmer, som Daniel Svensson sugede til sig i de foregående programmer, nu skal fordeles imellem de to. Dén duel har vi en formodning om, at Sofie trækker sig klart bedst ud af, og derfor er hun vores favorit til at vinde "Vild med dans", Morten Olsen, oddsætter hos Bet25.dk.

Bet25 mener, at aftenens finale er et drømmescenarie.

- "Vild med dans" byder altid på overraskelser, men i år er det gået nogenlunde som forventet. De to skuespillerinder har været ét niveau over de andre nydansere i konkurrencen, og derfor er det også fortjent, at de er sluppet levende fra alle omdanse. Vi får den drømmefinale, som vi havde håbet på, og det fortjener både programmet og seerne, påpeger Morten Olsen.'

Iben Hjejle og Sofie Lassen-Kahlke skal i aften danse tre danse hver, før vi finder ud af, hvem af de to, der kan løfte trofæet i vejret.

Finalen i "Vild med dans" starter klokken 20.00 på TV2.

Daniel Svensson smidt ud lige inden finalen

Sidste uges semifinale blev endestationen for håndboldspilleren Daniel Svensson og Karina Frimodt i årets udgave af "Vild med dans". Efter at have været på gulvet i både en tango og en samba, måtte det smukke dansepar desværre se sig slået på målstregen. Dermed blev det ikke til en finaleplads for håndboldspilleren, der i flere uger havde været den sidste mand i årets udgave af "Vild med dans". I aftens udgave af fredagsballet var der ingen omdans, her gik værterne Sarah Grünawald og Claus Elming direkte til afsløringen af, hvilke af de tre resterende par, der skal kæmpe om det eftertragtede "Vild med dans" trofæ. - Det er rigtig ærgerligt, mest fordi jeg ikke dansede godt nok. Men når jeg ikke kan præstere bedre, er det okay, at jeg ryger ud til to bedre par, lød det fra en ærlig Daniel Svensson efter udsmidningen. TV2 har endnu ikke meldt ud, om der kommer en ny sæson af "Vild med dans" til næste år, men hvis der gør, så har SE og HØR 10 bud på, hvem vi gerne vil se på dansegulvet. Dem kan du se i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold