Nyheder3. april 2010

Michael Bjørnson: Kontrakt med Sven-Ole

”Talent”-sangeren vil nu forsøge sig som skuespiller i USA og har fået Sven-Ole Thorsen som manager
Han er spændt, men Bjørnson venter, til bjørnen er skudt
Han er spændt, men Bjørnson venter, til bjørnen er skudt
 Foto: All Over

Michael Bjørnson er en mand med mange talenter: Han kan synge, gøre rent, fotografere sin penis, og nu vil han så forsøge sig som skuespiller "over there".

Sangeren er netop kommet hjem fra Los Angeles, hvor han var på jagt efter arbejde til sig selv og sin kone Maria, og det har nu givet pote. Der er dog ikke, som man ellers skulle tro, tale om sangprojekter til parret, som er blevet sammen efter penis-skandalen.

Læs også: Web-TV: Maria Bjørnson på vej videre

- Maria og jeg har lavet en managementkontrakt med Sven-Ole Thorsen for 5 år. Sven vil prøve at få os igennem til forskellige ting, fordi han føler, at jeg ville have en chance for at lave nogle forskellige ting derovre, forklarer Michael Bjørnson til B.T.

Sven-Ole Thorsen havde i første omgang kun lovet at støtte Michael og Maria i deres amerikanske opstart, men nu er det altså blevet til en længerevarende kontrakt med Arnold Schwarzeneggers gode danske ven.

Læs også: Michael Bjørnson: Sladrehank

Det er primært Bjørnsons statur og skandinaviske udseende, som Sven-Ole Thorsen tror på kan give succes i Hollywood.

- Ja, det bliver nok sådan lidt vikingeagtigt. Men lad os se, hvad Sven kan få hjem derovre. Det er meget, meget spændende. Men derovre skal man altid huske én ting. Og det er, at først når bjørnen er skudt, kan vi begynde at tage pelsen på, siger Bjørnson.

Sponsoreret indhold