Nyheder19. oktober 2009

Michael Bjørnson: Sladrehank

Sangeren fra ”Talent 09” ringer til pressen og fortæller negative historier om sine konkurrenter
Parret har sunget sig til finalen, men endnu har DR ikke taget stilling til, om deres opførsel vil få nogen konsekvenser
Parret har sunget sig til finalen, men endnu har DR ikke taget stilling til, om deres opførsel vil få nogen konsekvenser
 Foto: All Over

For at få sig selv til at se bedre ud har Michael Bjørnson ringet til den danske presse for at lokke dem til at skrive negative historier om deltagerne i "Talent 09".

Ifølge Ekstra Bladet har han flere gange kontaktet dem og sladret om sine medtalenters dårlige sider.

- I har været så hårde ved os fra starten. Folk går jo og tror, at de andre deltagere er glade amatører, mens vi er topprofessionelle. Det er ikke fair, lyder forklaringen fra sangeren selv, da han angiveligt endnu en gang ringede for at fortælle ondsindede historier.

Ifølge Ekstra Bladet har han både bagtalt Sunny Cagara, Camilla og Jonas, Nellie og Eva, Celine og Jes Holtsø.

Sammen med hustruen Maria har han sunget sig til finalen, men det var åbenbart ikke nok for ham. I håb om at sikre sig sejren har han åbenbart ment, det var nødvendigt med lidt hjælp fra pressen.

Hør Michael Bjørnsons samtale med Ekstra Bladet.

Mandag er parret blevet kaldt ind til en samtale hos DR's underholdningsredaktør Jan Lagerman Lundme, hvor han vil indskærpe over for dem, at deres opførsel ikke er acceptabel. Men parret får stadig lov til at deltage i finalen.

Sponsoreret indhold