Nyheder28. februar 2010

Michael Bjørnson: Flygter til USA

Den sexafhængige sanger søger anonymiteten i Amerika de næste 3 uger
Michael Bjørnson er lige nu i Los Angeles
Michael Bjørnson er lige nu i Los Angeles
 Foto: All Over

De sidste par uger har været plaget af skandaler for Michael Bjørnson - senest da SE og HØR tidligere på ugen kunne afsløre, at sangeren havde udvekslet hede sms'er med endnu en kvinde og troppede op for at have sex med hende.

I går satte "Talent 09"-deltageren sig så i et fly med kurs mod Los Angeles, hvor han kan se frem til 3 ugers anonymitet.

- Det er meget belejligt. Det bliver dejligt at gå rundt, uden at nogen genkender mig, siger Michael Bjørnson til Ekstra Bladet.

Glad for afsløring

Turen til USA har været planlagt længe, og Bjørnson bedyrer, at han vil gå i sexterapi lige så snart, han er hjemme i Danmark igen. Faktisk er han glad for, at han blev afsløret af SE og HØR.

- Jeg er glad for, at jeg blev opdaget. Ellers havde jeg ikke fået gjort noget ved det, men var fortsat, forklarer sangeren, der også har fået en masse positive henvendelser, siden han valgte at stå frem i bl.a. "Go' Aften Danmark".

- Efter at jeg har fortalt, hvad det drejer sig om, har folk fået en anden opfattelse af mig. Jeg tror godt, folk kan sætte sig ind i det. Og man er jo ikke lavet af træ, blot fordi man er kendt. Alle mænd, der fik en til tre henvendelser om dagen, ville synes, det var spændende, mener Michael Bjørnson.

Vil redde ægteskab

I Californien skal han tale med producenter, managere og producere om kommende projekter til ham og hans kone Maria, som Michael er sikker på, bliver hos ham.

- Selvfølgelig gør hun det. Ud over at være gift er vi hinandens bedste venner - og som en sådan hjælper hun mig med mit problem. Jeg havde også hjulpet hende. Men selvfølgelig slår det skår i glæden. Hun er jo ikke lavet af træ. Men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at redde vores ægteskab. Vi skal nok finde ud af det, fastslår Bjørnson.

Sponsoreret indhold