MGPs Rasmussen overrasker: Har optrådt med Rolling Stones

For de fleste mennesker ville det nok være ret angstprovokerende at stille sig op på scenen til Melodi Grand Prix og optræde for hele Danmark.

I morgen bliver Gigantium i Aalborg fyldt med flere tusinde mennesker, mens over en million mennekser ser med, når showet starter klokken 20.00 på DR1.

mel

Det er dog ikke noget, der påvirker en af farvoritterne blandt de ti deltager, 32-årige Jonas Foldager Rasmussen. Den rødskæggede viborgenser har nemlig prøvet at stå foran et noget større publikum.

- Jeg har stået på Orange Scene med et kor "Vocal Line" som backup for Rolling Stones, fortæller han til SE og HØR, da vi møder ham til pressemødet dagen før det store musikalske brag.

Og mon ikke, at "Rasmussen", som hans kunstnernavn er, vil bruge en del af den erfaring til at styre de nerver, der måtte melde sin ankomst, før han skal optræde med sin sang "Higher Ground" i morgen aften.

Sammen med Aarhus koret "Vocal Line" var han blevet udvalgt til at stå bag ved det legendarisk rock-band The Rolling Stones, da Mick Jagger og kompagni skulle bruge et kor til at hjælpe dem med at galde megahittet "You can't always get what you want" udover dyreskuepladsen på Roskilde Festival.

- Det var sindssygt! Vanvittigt! Det var sindssygt bare at stå og øve med dem ude bag deres skurvogn, fortæller "Rasmussen", som er en af bookmakernes farvoritter til at løbe med sejren til Melodi Grand Prix.

Om det lykkes ham at vinde, kan du se i morgen på DR1klokken 20.00, men følg endelig med her på SE og HØRs hjemmeside, hvor vi vil fodre dig med masser af nyheder og sjove historier fra Aalborg.

Og husk også at følge med på vores Facebook-side, hvor vi vil sende live fra den røde løber før showet, og vi sender skam også live, lige når vinderen er blevet kåret, så i kan få reaktioner fra vinderen og meget mere, når showet er slut.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close