Nyheder 20. august 2018

Mette Walsted Vestergaard igen single

Mette Walsted Vestergaard fandt sammen med tidligere DR-kollega, men forholdet holdt ikke
Foto: All Over Press

 

Den 45-årige tidligere vært på Danmarks Radio Mette Walsted Vestergaard er igen blevet single.

Hun er ikke længere kærester med sin tidligere DR-kollega, Flemming Platz.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller hun til ugebladet HER & NU.

- Det går desværre ikke længere. Vi er ikke kærester længere, siger hun til HER & NU.

Forholdet begyndte for et lille års tid siden, efter at hun og Flemming Platz havde kendt hinanden siden en julefrokost i Danmarks Radio i 2004 og gennem årene udviklede de et bekendtskab, der sidste år førte til, at de begyndte at kalde sig kærester.

- Det varede ikke så længe, som jeg godt kunne have tænkt mig, siger Mette Walsted Vestergaard til HER & NU.

Hvad er årsagen til bruddet er uvist.

Tilbage i april var hun ellers nyforelsket i Flemming Platz, der efter sin tid i DR er i kommunikationsbranchen lige som Mette Walsted Vestergaard.

Her fortalte hun til SE og HØR, hvordan relationen til Flemming Platz udviklede sig til kærlighed.   - Vi har kendt hinanden i sindssygt mange år.  Jeg mødte ham til den allerførste julefrokost, jeg var til på Danmarks Radio i 2004. Der snakkede vi sammen, og han udviste mig en interesse. Men der skete ikke mere. Han opfattede bare, at det ville jeg ikke. Men vi havde nogle fælles venner – også uden for DR, så vi har egentlig også mødtes til Roskilde Festival og på Folkemødet og er sådan generelt rendt ind hinanden.  
  Og pludselig fik piben en anden og mere romantisk lyd. Bekendtskab blev til kærlighed.   – Sidste år på Folkemødet aftalte vi, at nu måtte vi simpelthen drikke en kop kaffe eller et glas vin sammen. Og så var der pludselig en helt anden stemning. Så opstod der en eller anden kontakt. Det er ret fantastisk at blive kæreste med en, man kender ret godt. Han kender min historie, jeg kender hans, sagde Mette Walsted Vestergaard i april til SE og HØR.  
  Før forholdet til Flemming Platz var hun en overgang sammen med den prisbelønnede fotograf Jan Grarup.   Hun har børnene Agnes og Bastian fra ægteskabet med TV 2-kommentatoren Michael Kristiansen.  
 

Sponsoreret indhold