Nyheder21. januar 2014

Mette Walsted: Derfor smuttede jeg fra TV-skærmen

God grund til at hun forsvandt fra rampelyset
Af af
Mette Walsted Vestergaard
Mette Walsted Vestergaard
 Foto:Britt Lindemann
De fleste af os kender hendes kønne ansigt fra tv-skærmen. I flere år arbejdede Mette Walsted Vestergaard således som vært på DRs TV Avisen. Men i september sidste år blev tv skiftet ud med radio.

I et åbenhjertet interview med ugebladet SØNDAG forklarer den dygtige journalist, at der var en særdeles god grund til, at hun smuttede fra tv-skærmen: De skæve arbejdstider kom i vejen for livet som nyskilt alenemor til to. Et telefonopkaldt endte med at ændre Mette Walsted Vestergaards karriere:

Mette Walsted: Sandheden om skilsmissen
- Og så ringede Peter, der er chef for Radioavisen, og gav mig et godt tilbud. Og jeg kunne se med det samme, at de arbejdstider, han tilbød, passede bedre ind i det liv, jeg har nu, end de vagter, der hører til at være vært på TV-Avisen, forklarer hun til ugebladet SØNDAG.

I dag sørger Mette Walsted Vestergaard for at forsyne danskerne med morgennyheder på DR P1 - og det er ikke et karriereskift, hun på nogen måder har fortrudt:

Mette: Mor til lille dreng
- Jeg føler virkelig, at hvis man kan få lov at have sådan et job på P1 og samtidig kan prioritere at være sammen med sine børn, så er man f.. heldig. Og det siger jeg i stor ydmyghed, siger Mette Walsted Vestergaard til SØNDAG.

Sponsoreret indhold