Mette Walsted: Hesten trøster

Mette walsted har udskiftet Michael Kristiansen med en hest

Mette walsted har udskiftet Michael Kristiansen med en hest

Foto: All OverDet er jo helt til hest. Den tanke popper tit op, når man hører om folks skilsmisser. Og i Mette Walsteds tilfælde er det faktisk ikke helt galt.

For ovenpå bruddet fra tidligere spindoktor og nu politisk kommentator Michael Kristiansen kører hun hver dag til Søllerød for at sprede benene over sin firbenede ven og ride sig en tur.

- Når jeg kører herop, så krænger jeg noget af mig selv. Det er sådan et frikvarter, som har vist sig at betyde mere for mig, end jeg tidligere troede, siger Mette Walsted i et TV-interview på bt.dk.

Og mon ikke den 40-årige tidligere "TV-Avisen"-værtinde har brug den pause i hverdagen. Det er nemlig ikke kun Mette Walsted selv, der er berørt af skilsmissen, men også parrets to små børn.

Mette Walsted: Mor til en lille dreng

Så overgangen fra kendt succespar med ønskebørn til alenemor kan ikke have været helt let. Og det indrømmer den skønne nyhedsvært da også selv.

- Jeg har haft en lidt hård periode, synes jeg. Blevet skilt. Skal flytte... Nogle gange har jeg følt, at det var her, jeg lige fik ladet batterierne op, afslører hun for BT.

Efter sin sidste barsel skiftede Mette Walsted TV-jobbet ud med en tjans som vært på P4s radioavis, men hun er stadig en travl dame.

- Jeg har helt vildt travlt i hverdagen. Min hverdag sidder kun heroppe i hovedet. Og jeg skal altså ned i kroppen en gang i mellem, fortæller hun til formiddagsavisen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close