Tidslinje: Medinas forliste forhold gennem tiden

Medina har været igennem et par forhold. Læs om de vigtigste her

Medina har været igennem et par forhold. Læs om de vigtigste her

(Foto: All Over Press)

Medina skrev sent søndag på sin Instagram-profil, at hun og kæresten, Mikkel Gregers Jensen, var gået fra hinanden. Det er langt fra første gang, at den 32-årige sangerinde har måttet ændre sin civilstatus fra ’i forhold’ til ’single’.

Her kommer en gennemgang af de store forhold og største navne, der gennem tiden har været intim med sangerinden og/eller har kunnet kalde hende for deres kæreste.

Dengang sangerinden stadig var et relativt ukendt navn i musikverdenen, havde hun et forhold til Samir Soud. Men som succesen med hendes første album steg, dalede interessen for Samir, og deres forhold blev droppet i 2007.

Der gik dog ikke langt tid, fra Samir Soud var saga blot, til Medina fandt sammen med danseren Mathias Arvedsen. Det blev starten på et turbulent forhold afbrudt af mange pauser frem til 2011, hvor det forhold også endelig sluttede.

Under en af de mange pauser mellem Medina og Mathias, scorede sangerinden Anne Linnets søn, Xander Linnet, som skulle have overnattet flere gange hjemme hos hende.

Xander var ikke den eneste, som Medina var sammen med under sin pause med Mathias. Der blev også tid til at finde sammen med modellen Jesper Lund.

Da forholdet til Mathias var endegyldigt forbi, begyndte Medina på et forhold med den vordende sanger Christopher i 2012. Atter var det indledningen på et heftigt forhold, da også han og Medina havde flere pauser i deres forhold frem til det definitive brud i 2014.

Samme år blev Medina kæreste med jetsetteren Frederik Bagger. Det blev dog et kortvarigt forhold, som sluttede efter fire måneder.

Og den seneste – og med stor sandsynlighed ikke sidste – kæreste for Medina blev så Mikkel Gregers Jensen.

Fremtiden må vise, hvem popstjernen slår kløerne i næste gang.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close