Nyheder7. juli 2021

McDonald’s fejrer England-Danmark kampen med 30% på ALT

Er man fan af McDonald’s, er det lige nu ekstra trist for alle de danskere, der ønskede at flyve til England for at overvære semifinalekampen onsdag aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega676730_001.jpg
 Arkivfoto: MEGA

Som englænder, eller bosiddende dansker i England, kan der fejres mere end bare den spændende og afgørende semifinalekamp i aften.

I hvert fald hvis tanken om en billig cheeseburger er lige sagen.

Ifølge Daily Mail så tilbyder fastfoodgiganten McDonald’s nemlig 30 procent på hele deres menu, hvis man køber et måltid gennem deres app.

Det betyder altså, at du lige nu kan få en cheeseburger til sølle seks kroner – hvis du altså er en af de heldige, der befinder dig inden for Englands grænser.

Noget som blandt andet kronprins Frederik og Mary vil gøre, efter at DBU valgte at invitere dem med som VIP-gæster.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega669204_002.jpg
 Foto: MEGA

Hvis du har mulighed for at benytte dig af tilbuddet, så er det vigtigt, du bestiller din mad gennem appen. Også selvom du vælger drive-through eller vil spise i restauranten. Ellers kan du ikke få 30%, oplyser McDonald's. Foto: MEGA

Det samme gør sig gældende for fodboldspiller Christian Eriksen og det hold af stadionlæger, der reddede hans liv, da han under kampen mod Finland faldt om på plænen. DBU kunne desuden tirsdag eftermiddag i en pressemeddelelse, at de også har valgt at invitere de 40 mest trofaste tilhængere af landsholdet med til Wembley, hvor kampen skal spilles.

Om det så lige er mad fra McDonald’s de kongelige og fodboldheltene vil mæske sig i, inden semifinalen løber af stablen kl. 21.00 dansk tid, vides dog ikke.

Sponsoreret indhold