Mattias Kolstrup: Bryder med Dúné

Dúné med 29-årige Mattias Kolstrup i spidsen nåede at eksistere i 17 år. Nu vil stjernen tage en lang tænkepause for at finde ud af, hvad han fremover skal lave.

Dúné med 29-årige Mattias Kolstrup i spidsen nåede at eksistere i 17 år. Nu vil stjernen tage en lang tænkepause for at finde ud af, hvad han fremover skal lave.

(Foto: Dan Mariegaard)

Vi kender ham som den charmerende forsanger i Dúné, men den rolle er snart fortid for 29-årige Mattias Kolstrup.

Krøltoppen og resten af bandet har nemlig besluttet at gå hver til sit.

– Dúné is no more (Dúné eksisterer ikke længere, red.), skriver de således på Facebook, hvor de også takker deres mange fans.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget ...

(Foto: Facebook)

Det var Mattias Kolstrup, som tog det endelige skridt og stoppede samarbejdet, efter at gruppen havde drøftet fremtiden på en sommerhustur.

– Det lå meget i luften efter sommerhusturen, og så ringede jeg til drengene, og vi snakkede om det og blev enige om, at det var nu, vi skulle trække stikket og prøve noget nyt, fortalte skibonitten, da gruppen forleden gæstede TV2’s ”Go’morgen Danmark”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Dúné.

Den 25. august spiller gruppen sin sidste koncert, som finder sted i Store Vega i København. Ud over frontfigur Mattias består gruppen lidt endnu af bassist Piotrek Wasilewski (t.v.) på 30 år og keyboardspiller Ole Bjórn (t.h.) på 29 år. (Foto: Mikael Rieck)

Hvad det nye skal være, tager Mattias Kolstrup ifølge TV2 nu en lang tænkepause for at finde frem til.

Gruppens keyboardspiller og producer Ole Bjórn vil fortsætte med at lave musik for andre, mens bassist Piotrek Wasilewski ud over musikken har planer om at blive instruktør i kitesurfing.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close