Nyheder 8. maj 2018

Se den søde video: Mattias Hundebøll er blevet far igen

Mattias Hundebøll og Marie Plum er blevet forældre for anden gang
Foto: All Over Press

Mattias Hundebøll og konen Marie Plum er blevet forældre igen.

Det afslører Mattias i en sød video på Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Ejner Bob. Du er fandme sød. Jeg lover dig at jeg nok skal gøre mit bedste for at være verdens bedste og sjoveste og mest nærværende far for dig og din storebror.. Indtil videre er jeg helt solgt. Livet er for fedt, skriver Mattias til sin video.

Samtidig sender han en kæmpe kærlighedserklæring til Marie.

- Og så skal der lige lyde et KÆMPE "wow" til min seje, smukke, kloge elskede Marie. Du er min superheltinde, skriver Mattias. Artiklen fortsætter efter videoen
Mattias' nye søn har fået navnet Ejner Bob, og han har tidligere fortalt til SE og HØR, hvorfor det lige blev det navn. – Problemet er, at når man har kaldt den første for Carl-Egon, kan man jo ikke kalde den næste for Mads. – Man kan kun blive lidt sej, hvis man hedder Ejner Bob, slår han fast. Den første tid som en familie på fire tager Mattias også barsel. – Jeg har på forhånd besluttet, at nu går jeg hjemme til august. Så skal Carl-Egon have en på opleveren. Og når der bliver for meget baby og mos, kan vi gå ud i bilen, og så tager vi på drengetur, har han fortalt til SE og HØR. I november sidste år kunne Mattias og Marie med et Instagram-billede af en graviditetstest afsløre, at de venter barn nummer to. Parret har i forvejen sønnen Carl-Egon, der kom til verden i 2015.

Sponsoreret indhold