Mathias sender sød kærlighedserklæring til Mille

Foto: Peter Grosen

I går var det et år siden, at Mathias Käki og Mille Funk første gang mødte hinanden.

Siden har de danset først på dansegulvet i "Vild med dans" og nu altså også i privatlivet. 

- 1 år siden, at jeg mødte det her fantastiske menneske... og jeg faldt allerede på røven for hende dengang, skriver Mathias til et billede af ham og Mille, som han har lagt på Instagram. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Mille Funk og Mathias Käki dansede sammen i sidste års udgave af "Vild med dans". De nåede helt frem til afsnit ni af det populære danseprogram, før det var tid til at sige farvel til dansegulvet. 

På det tidspunkt var Mille afsat til anden side, men kort efter nytår kom det frem, at hun var blevet single

- Ja, det er korrekt, at Steffen og jeg, efter at have været kærester en del år, er blevet enige om at gå hver til sit. Vi har haft nogle skønne år sammen, men nu skal vi videre i hver vores retning, fortalte Mille Funk til BILLED-BLADET efter bruddet. 

I april kom det så frem, at Mille og Mathias var begyndt at date

– Det er rigtigt, at vi ses. Men vi skal nok være to om at sætte den titel på (kærester. red) og det kan jeg nok ikke gøre alene. Det skal man gøre sig lidt fortjent til, lød det forhåbningsfuldt fra Mathias Käki i april

Mille Funk var også ude og fortælle, hvordan de to var begyndt at date

– Vi har holdt kontakten og skrevet lidt sammen. Og så så vi hinanden til ”Vild med dansgensynsarrangement”. Efter det begyndte vi at snakke mere sammen, og så har vi først set hinanden som venner, og så fandt vi ud af, at vi måske også skulle prøve at date lidt. Vi tog det virkelig stille og roligt i starten. Man skal også lige finde hinanden, efter vi var sammen så intenst (i ”Vild med dans”, red.), sagde dansebaben til SE og HØR, da nyheden om, at hun datede Mathias kom frem

Indtil videre er Mathias og Mille dog ikke kommet med en officiel udmelding om, om de er kærester eller ej. 

Du kan se flere billeder Mathias og Mille i galleriet herunder

Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk på dansegulvet i vild med dans 2016

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close