Nyheder10. juni 2016

Massiv opbakning til Sarah Louise og sønnen

Sarah Louises lille søn Arthur kæmper i disse dag for sit liv på hospitalet. Sympatien strømmer bloggeren i møde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_louise.jpg
 Foto: All Over Press

Sarah Louise vågner hver morgen op til et mareridt, beskriver hun på blogindlægget "Fanget i et mareridt". Hendes lille, nyfødte søn kæmper nemlig for livet, og hver dag er en kamp for den lille familie på fem.

I slutningen af blogindlægget skriver den afkræftede og sorgbetyngede mor, at hun er glad for at dele problemerne med læserne.

- Send os en masse god energi. Jeg blogger stadig, men i et omfang jeg magter. Jeg synes at det føles rart at få tingene ned på “papir” og jeres massive støtte giver mig en smuk energi og lidt glæde her i mørket, skriver hun på sin blog.

Og støtte har hun i den grad fået. Hele 330 kommentarer har hun fået på blogindlægget, og de bærer alle sammen det samme budskab, nemlig at hun skal være stærk og at den lille Arthur nok skal komme sig.

- Årh jeg tænker på jer <3 God bedring og positive tanker herfra. Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg ønsker at han skal blive bedre, skriver Camilla som den første, efter at blogindlægget blev offentliggjort.

- Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg føler med dig/jer! Jeg håber af hele mit hjerte, at lille Arthur kommer sig og at I får jeres lille dreng med hjem og kan starte livet som en familie på 5. Jeg vil tænke på jer og bede for lille Arthur. Knus, tanker og kram fra en mor til en anden, beroliger Liv.

- Puuuh, sikke et mareridt! Er selv 34+4 i dag og sidder med tårerne trillende ned af kinderne, efter at ha læst dit indlæg. Sender alverdens positive tanker i jeres retning, forsikrer Anja, der sagtens kan sætte sig i Sarah Louises sted.

Masser af trofaste læsere følger altså med i lille Arthurs kamp for livet, og der er massiv opbakning til Sarah Louise og resten af familien på både bloggen og hendes Instagram-profil, hvor Sarah Louise har lagt et billede op af hende og den lille søn. Her har over 2700 følgere liket, og over 400 har skrevet sympatiserende kommentarer.

Hendes seneste blogindlæg, der er kommet ud fredag eftermiddag, beskriver, at sønnens tilstand er forværret. Også her kommer læserne med en masse positive og beroligende kommentarer. Du kan læse blogindlægget her.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_105.png
null

Sponsoreret indhold