Nyheder9. juni 2016

Fem fra i dag: Sarah Louises søn kæmper for livet...

Har du tjek på dagen i dag? Lukas Graham skal have en datter, Kira Eggers er blevet single, Dennis Knudsen fylder år og Daniel Agger indstiller karrieren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tre_pix_0.jpg

1. Sarah Louises søn kæmper for livet.

Bloggeren Sarah Louise Christiansen har født sit tredje barn - en lille dreng - men ikke alt gik efter planen, da sønnen kom til verden ved kejsersnit.

Den lille dreng - Arthur - kæmper netop nu for livet, skriver Sarah Louise i et blogindlæg.

- Han var fin og vejede næsten 2700 gram. Men pludselig blev han blå, skriver hun.

Sønnen havde fået fostervand i lungerne, og dagen efter fødslen gik der hul på hans ene lunge.

Han er nu lagt i respirator på intensivafdelingen, og Sarah Louise beder sine følgere bede en bøn for sønnen.

Læs mere om den tragiske fødsel her.

2. Kira Eggers er blevet single.

Dejlige Kira Eggers er ledig på markedet og single, efter at forholdet til Dan Vithus Gabriel Laustsen er ophørt.

SE og HØR kunne torsdag afsløre kendisbruddet, som ifølge Kira Eggers er foregået uden dramatik og efter en fælles beslutning.

- Vi har taget en fælles beslutning, og det er at gå fra hinanden. I de fire år vi har været sammen, har jeg personligt været død af grin utallige gange, følt mig elsket, når jeg mindst har fortjent det, og haft en i mit liv, der har givet mig masser af oplevelser og plads til at være mig selv, siger Kira Eggers blandet andet om bruddet.

Du kan læse hele historien her.

3. Lukas Graham afslører kønnet på sit kommende barn.

Den danske superstjerne Lukas Forchhammer Graham bliver far i eftersommeren, og har indtil videre holdt det hemmeligt, om det var en søn eller datter, der titter frem, når han bliver far for første gang.

Men onsdag på Sølund Festival, der er en musikfestival for udviklingshæmmede, afslørede Lukas, at han skal være far til en lille datter.

Han glæder sig meget til at holde fri i september og oktober for at tage imod den lille ny i et ellers hårdt presset program.

Læs mere om Lukas Forchhammer Grahams afsløring af kønnet på det kommende barn og se et interview med ham her.

4. Daniel Agger indstiller karrieren.

Det danske fodboldlandsholds anfører, Daniel Agger, fortalte for et par uger siden, at han stopper i hjerteklubben Brøndby IF, som han kom til efter en lang, fornem karriere i Liverpool. Agger var i sin tid en gave til Brøndby og klubbens mange fans fra klubbens stærke mand, Jan Bech Andersen.

Agger skulle have ført Brøndby tilbage til toppen af dansk fodbold, men skader og en krop mærket af mange, hårde år i Premier League betød, at Agger aldrig kom til at spille den rolle i Brøndby, han havde håbet, og i den forgangne sæson ende klubben fra den københavnske vestegn også uden for medaljerækken.

Der var spekuleret i, at Agger muligvis tog et år eller to i tyrkisk fodbold, men torsdag afslørede han, at han indstiller den aktive karriere som fodboldspiller.

Læs hele historien her.

5. Dennis Knudsen fylder år.

I dag kan hele Danmarks kendisfrisør fejre sin 53 års fødselsdag. I den anledning har vi på SE og HØR samlet et stort galleri fyldt med billeder fra Dennis Knudsens liv.

Dennis Knudsen oplyste for få dage siden, at han lukker sin butik i København for at forfølge en karriere i udlandet.

Men inden han stikker af, vil vi gerne lige give dig et galleri med den livsglade kendis-frisør og make up-artist.

Se hele galleriet her.

Sponsoreret indhold