Nyheder27. juli 2017

Mascha vil ikke betale topskat

Bloggerbaben Mascha vil helst undgå at betale topskat, da hun synes, at det er en straf
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/axz00.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Der er ingen tvivl om, at Mascha Vang har fået banket en god virksomhed op med sin blog og alt, hvad der hører til der.

Sidste år lød overskuddet i Mascha Vang Holding ApS på 2.163.320 kr, men det betyder ikke, at hun udbetaler store summer til sig selv.

Mascha vil nemlig gerne undgå at betale topskat, det fortæller hun i et interview med Børsen.

- Jeg betaler hjertens gerne, og med stolthed, en masse skat til vores velfærdssamfund, men ønsker af princip ikke at betale topskat. Heller ikke om den så bare er 2 pct., så jeg udbetaler løn lige til topskattegrænsen. Jeg synes selv, at jeg er flittig og påpasselig, og det skal jeg ikke straffes for, fortæller Mascha i interviewet. Det stemmer også meget godt overens med, at Maschas seneste regnskab viser, at hun udbetalte cirka 60.000 kroner til sig selv hver måned i 2016. - Jeg har ofte ligget søvnløs, fordi jeg var bange for at miste det hele som selvstændig og iværksætter. Når jeg prioriterer at arbejde på denne måde, så skal det fandme også være det værd. Derfor vil jeg hellere lade pengene blive i mit firma eller sende dem til Afrika end at tage dem ud til forbrug, hvor jeg bliver trynet af den danske stat for at have udmærket mig, fortæller Mascha også til Børsen. Mascha har udover sin blogvirksomhed også gang i en helt masse andre ting. Blandt andet har hun tidligere kastet sig over en børnetøjskollektion sammen med datteren Hollie Nolia. Selvom børnetøjet var blevet taget godt imod, så valgte Mascha alligevel at trække stikket på en ny kollektion.

- Vi valgte dog at stoppe imens legen var god, da der skete nogle uforudsigelige problemer med leverancer der var ude af vores hænder, som gjorde vi måtte tage et valg. Det blev at vi ikke satsede på et år mere, selvom det blev taget så fint imod, ikke bare i Danmark, men i 8 andre lande også, skrev Mascha forleden på sin blog.

Nyslået single Det er snart to uger siden, at det kom frem, at Mascha Vang og Rasmus Jarlov ikke længere var et par. Det var Rasmus Jarlov der breakede nyheden på Facebook. - Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende. Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år. Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter, skrev Rasmus i sit Facebook-opslag. Samme weekend valgte Mascha at dele sine tanker omkring bruddet, og den måde, som Jarlov havde meldt nyheden ud på. - Så prøvede man også det. At sidde midt i et selskab på en restaurant og læse i pressen at man er blevet single. Ja, altså mig. Jeg er egentlig stadig så paf, at jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere. Det blev ikke til den korte status vi havde aftalt for mindst mulig omtale, eller tidspunktet her for, skrev Mascha efterfølgende i et blogindlæg.

Du kan se flere billeder af Mascha Vang i galleriet herunder

Skønne Mascha Vang

Sponsoreret indhold