Nyheder16. marts 2016

Mascha Vang vil købe hus

Den seje singlemor vil bo i hus, og hun vil ikke længere vente på en mand at købe mursten sammen med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160310-hairspray-tsl-0032.jpg
Efter bruddet med Andreas Bo i oktober sidste år er hun ikke på kærestejagt. Derimod er det for 36-årige Mascha Vang en jagt på mursten, der er gået i gang. – Jeg har lige været ude at se på hus, og jeg har slet ikke en kæreste i tankerne. Nu køber jeg noget selv, for jeg kan jo ikke blive ved med at vente på, at der kommer en mand, siger Mascha med et smil til SE og HØR.
I øjeblikket bor succesbloggeren i en lejlighed, så grunden til husjagten er, at Maschas treårige datter Hollie Nolia skal kunne løbe rundt og lege på græs. – Jeg vil have en have til min datter. Og jeg vil kunne sidde i min have, uden at der er nogen, der kan se os eller høre os, forklarer Mascha.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-18933.jpg
Mascha glæder sig til at få en have til at nyde livet i sammen med sin treårige datter Hollie Nolia. (Foto: Dan Mariegaard)
Hvor som helst Præcis hvor mor og datter får deres private oase, er ikke så vigtigt for mor Mascha. – Jeg vil gerne lidt nordpå. Det er ønsket, men det er ikke sikkert, det bliver det. Jeg er ligeglad med, om der er vand i nærheden. Jeg ville gerne bo i Gentofte eller Charlottenlund, men jeg har også været ude at se på noget i Valby. Så det kan blive hvor som helst – det skal bare være det rigtige hus, fortæller singlesilden, der er helt klar på at passe hus og slå græs selv. Men lidt mandlige muskler er stadig meget velkomne. – Jeg tænker, der må komme nogle mænd en gang imellem og hjælpe til, ler Mascha.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-56326.jpg
I oktober sidste år gik hun og skuespilleren Andreas Bo fra hinanden. (Foto: Dan Mariegaard)

Sponsoreret indhold