Nyheder1. december 2016

Mascha Vang om ulykke, der ændrede hendes liv: Jeg fik varige mén

Mascha Vang døjer stadig med store mén, efter at hun som 15-årig kørte galt sammen med sin mor og lillebror. Se et klip, hvor Mascha Vang fortæller om sine store gener efter ulykken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang_dm_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Mascha Vang var som 15-årig involveret i en ulykke, der stadig sætter smertefulde spor her mange år efter.

Den 37-årige blogger og iværksætter forulykkede i bil sammen med sin mor og lillebror, og både Mascha Vang og hendes mor kom til skade i ulykken.

Det fortæller Mascha Vang i torsdagens afsnit af ”Til middag hos”:

- Min mor og jeg fik piskesmæld, og det har simpelthen resulteret i, at vi har lidt vanvittigt meget af migræne lige siden. Og vi snakker altså migræne hver anden dag med stærk medicin.

- Jeg har været indlagt, jeg har været på hovedpinecenter, jeg har prøvet alle former for alternative behandlinger og er blevet udskrevet fra sygehuset med 16 piller om dagen, fortæller Mascha Vang i programmet torsdag aften.

Gennem årene har bloggeren og iværksætteren forsøgt at fjerne de svære smerter med både medicin og alskens alternative forsøg. For halvanden måneds tid siden fik hun så en særlig piercing i øret. Og det lader til at have hjulpet Mascha Vang gevaldigt.

Hun har således kun haft to migræneanfald de sidste seks uger.

- Det har jeg ikke prøvet, siden jeg var 15 år. Det er helt fantastisk. Så befriende. I skolen har jeg jo haft vanvittigt meget fravær. Det har været svært at skulle møde op, fortæller hun.

Se klippet med Mascha Vang herunder:

Se billeder af Mascha Vang herunder:

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia

Sponsoreret indhold