Nyheder28. april 2017

Mascha Vang: Vores bedste ferie

Den 37-årige blogger og mor Mascha Vang boldrede sig i den norske sne sammen med sin fireårige datter Hollie Nolia.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/23100.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Kurverne fejler bestemt ikke noget, men Mascha Vang har også styr på de kurver, der bugter sig ned ad de sneklædte skråninger i Norge.

Den veldrejede 37-årige mor har netop været på skitur med datteren Hollie Nolia i det norske skisportsområde Geilo, hvor der blev afholdt DM i Freestyle Ski og Snowboard. Og over for arrangørerne havde Danmarks populæreste blogger svært ved at styre sin begejstring.

– Det er den bedste tur, vi har været på. Jeg synes, det er vildt sjovt at være her. Jeg er vildt imponeret over deltagerne. Men særligt synes jeg, at stemningen, der er til DM, er ret unik. For selv om deltagerne er konkurrenter, så er de også gode venner, fortalte Mascha Vang, som nød dagene sammen med sin fireårige datter.

På bloggen maschavang.dk har 37-årige Mascha Vang vanen tro holdt sine følgere ajour med oplevelserne i det norske. Og den stolte mor er ikke i tvivl om, at skituren var fantastisk for både mor og datter.

– Jeg tror, at dette er den bedste tur, Hollie Nolia og jeg har været på, på den måde, at her er masser af børn at lege med, fortalte den stolte mor og fortsatte:

– Hollie er ret sej til skiene og lærer hurtigt ... Jeg elsker virkelig at være her ... Tror, vi begge bobler indvendig af begejstring over denne her tur, som jeg egentlig ikke havde vilde forventninger til. Hun sagde i dag: ”Det er bare så sejt at stå på ski, mor, man bliver glad af det”, skrev hun på sin blog.

Læs hele historien om Mascha Vang i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold