Nyheder29. januar 2017

Mascha Vang: Kroppen kollapsede

Blogger og kendisbabe Mascha Vang er bange for, hvad folk tænker om hende. Sammen med andre danske kendisser, står hun frem på Kanal 4 og fortæller om sin psykiske lidelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/axz00.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

For halvandet år siden var Maschas Vangs liv kaos.

Hun havde lige opstartet egen virksomhed og skulle i retten som offer i en ubehagelig voldssag.

Oven i det hele fandt hun ud af, at hendes computer var blevet hacket, og en mandsperson havde kunnet følge med i detaljer af hendes liv i over et halvt år.

– Jeg kan huske, at jeg går rundt med min mor og min datter, og jeg kan ikke være i min egen krop. Jeg ender med at sidde på en bænk og kan ikke engang gå. Min daværende kæreste endte så med at komme, og jeg tror endda, at han bar mig ind i bilen og kørte mig hjem. Der faldt min krop nærmest fra hinanden, fortæller hun i ”Slip angsten – sig det højt”.

Mascha har levet i rampelyset, siden hun blev realitystjerne i 00’erne. Men ikke mange ved, at det er angstfremkaldende for den kendte blogger, der lever af at dele ud af sit liv, at stå på en scene med alles øjne hvilende på hende.

– Hvor ville jeg ønske, at jeg bare kunne stille mig op på den scene, for det ville gøre så meget for mit brand, for mig og for mit arbejdsliv. Det er enormt begrænsende for mig, at jeg har det sådan, fortæller hun, men har ikke fået hjælp til at komme af med angsten.

Den 37-årige blogger ved, at hun ikke kan fortsætte med at være bange for, hvad folk tænker om hende. Derfor prøver hun at tage hånd om angsten.

– Så er jeg nødt til at skulle se angsten i øjnene, og det i sig selv synes jeg er enormt skræmmende, siger hun.

Programmet ”Slip angsten – sig det højt” kan ses på Kanal 4 mandag til torsdag kl. 21 i uge 5, hvor bl.a. Nanna Lüders og Claudia Rex også fortæller om deres psykiske lidelser.

Sponsoreret indhold