Nyheder5. december 2016

Mascha Vang går på job trods slem sygdom

I et nyt blogindlæg fortælle Mascha Vang om, hvordan hun kæmper med slemme migræneanfald

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia

Når man er syg, har de fleste mest lyst til at kravle ind under dynen og først komme frem, når de igen er blevet raske.

Men den frihed har realitystjernen Mascha Vang ikke - heller ikke selv om den 37-årige blogger lider af slemme migræneanfald, der i perioder slår hende helt ud.

For når man som Mascha Vang lever et hektisk liv som selvstændig, er der ikke tid til at lægge sig syg.

I et nyt blogindlæg på bloggen maschavang.dk fortæller hun ærligt om, hvordan hun tackler sygdommen og altid møder op med et stort smil på, når hun skal på arbejde.

- Det har jo altid været et lidt specielt job, jeg har haft, og det har bare ikke været muligt at være syg, for så var der jo bare en anden, der kom indenom imens, fortæller realitystjernen i blogindlægget.

Mascha Vang har tidligere arbejdet som radio- og tv-værtinde på The Voice, og også dengang slæbte hun sig ofte afsted på arbejde med migræne.

- Der måtte jeg ofte ligge ude bagved og kaste op eller tude af smerter, til jeg igen kunne tvinge et smil frem til optagelser og så pause igen, fortæller hun.

Men selv om det måske kunne lyde som et forsøg på at opnå medlidenhed, så har Mascha Vang et helt andet formål med at være ærlig om sine slemme migræneanfald.

- Jeg fortæller egentlig det her, fordi der nogle gange er en anden virkelighed bag et opstillet billede. Det er nogle gange mere lort end lagkage, men sådanne dage har vi jo alle. Spørgsmålet er bare, hvordan vi tackler dem, pointerer hun.

Læs hele Mascha Vangs blogindlæg her.

Se galleri med Mascha og datteren Hollie Nolia:

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia

Sponsoreret indhold