Nyheder15. marts 2016

Mascha Vang frygtede hun var syg

Siden hun kom hjem fra sin tur til Sierra Leone, har Mascha Vang troet, at hun var syg, fordi hun var træt hele tiden. Nu har hun fundet ud af, hvad hun "fejlede".
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-711233_2_-_kopi.jpg
 (Foto: All Over)

I lang tid har den tidligere reality-deltager Mascha Vang frygtet, at hun havde pådraget sig en alvorlig sygdom. Hun har nemlig undret sig over, hvordan hun kunne være ufattelig træt hele tiden, og trætheden påvirkede endda hendes arbejde. Hun har blandt andet præsteret at falde i søvn i datteren, Hollie Nolias legehus.

Nu er tv-stjernen dog kommet frem til sandheden om den mystiske sygdom, der har plaget hende gennem lang tid. Det viser sig, at skylden er hendes egen

Stjernen havde på et tidspunkt fået ordineret noget sove-medicin af sin læge. Medicinen havde hun med til Sierra Leone, hvor hun på mystisk vis har fået byttet om på sovepillerne, og den daglige medicin, hun tager med vitaminpillerne hver morgen.

- I forgårs da jeg var løbet tør for de ca. 20 piller, opdagede jeg det. Det er en SOVEPILLE, jeg har taget hver morgen!!! Så tror da FANDEN jeg har været træt hver eneste dag, skriver Mascha Vang på sin blog.

Stjernen, der til daglig jonglerer med mange bolde i luften, kan nu se frem til mere energi.

Såfremt hun selvfølgelig husker at holde styr på, hvad det er for piller, hun putter i munden om morgenen.

Sponsoreret indhold