Konkurrence: Vind Mascha Vangs nye bog

Nu kan du få fingre i Mascha Vangs nye bog.

Nu kan du få fingre i Mascha Vangs nye bog.

(Foto: Mascha Vang)

Det nye år er begyndt, og for mange er det lig med slankekure og sund livsstil.

Hvis du er en af de mange danskere, der hoppede ind i det nye år med et sundt nytårsforsæt, er denne konkurrence lige noget for dig.

For SE og HØR har fået fingre i en håndfuld eksemplarer af Mascha Vangs nye bog, der er fyldt med tips og tricks til, hvordan du får det skønt og godt med din krop.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 14. januar.

’Kom godt i gang med Mascha Vang’ er den populære bloggers egen bog om træning og vægttab. Sammen med den kendte fitnessekspert Anne Bech guider Mascha Vang dig til at ændre din livsstil, så du får det fantastisk i og med din krop.

- Du bliver guidet med nemme dag-for-dag programmer, en komplet kostplan til 4 uger og enkle, målrettede træningsprogrammer, som du kan udføre hjemme på stuegulvet. Fik jeg sagt, at jeg tabte mig næsten 5 kilo på de fire uger? Med hjælp fra min træner Anne Bech, som også har været med til at sammensætte kosten og træningen i denne bog for at sikre, at du kan opleve præcis samme forvandling. Glæd dig til en supereffektiv kostplan, der for en gangs skyld giver dig energi og gør det overskueligt at gennemføre de fire uger uden sult og afsavn. Farvel sofa. Farvel træthed. Farvel kilo.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close