Nyheder25. oktober 2015

Andreas Bo: - Vi er enige om at stoppe

- Mascha er fantastisk, skriver Andreas Bo om ekskæresten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-72257.jpg
 Thomas Laursen
Kendisparret Mascha Vang og Andreas Bo er gået fra hinanden.
Det skrev Mascha Vang tidligere søndag på sin blog under overskriften "Nu hver for sig".
Hun skrev blandt andet, at det var for svært for parret at forene to meget travle karrierer, og det fremstår somom, dette er hovedårsagen til bruddet mellem de to. I en opdatering på Instagram skriver Andreas Bo, at bruddet er sket "uden drama". - Dette kun fordi jeg/vi ved, at det har interesse for nogen, og det har vi respekt for. Mascha og jeg har sat vores forhold på stand by, og er altså ikke længere kærester. Det er en beslutning, som er taget i fuld gensidig forståelse og uden drama. For at undgå at nogle spekulerer i årsager, kan jeg kun sige, at dem kender kun Mascha og jeg, og de er ikke synderligt komplicerede eller interessante, skriver Andreas Bo.
Lige som Mascha, der roser Andreas Bo, giver komikeren sin ekskæreste en kærlig hilsen med på vejen.
- Mascha er fantastisk, og hun har været så sød at lade mig vide, at hun synes det samme om mig – men nu er vi altså her. Alt det bedste til alle derude. Kh Andreas Bo, skriver komikeren. Parret nåede at være sammen små to år efter at have mødt hinanden nytårsaften 2013. Se Andreas Bos opslag på Instagram herunder:

Kære Alle sammen Dette kun fordi jeg/vi ved, at det har interesse for nogen, og det har vi respekt for. Mascha og jeg har sat vores forhold på stand by, og er altså ikke længere kærester. Det er en beslutning, som er taget i fuld gensidig forståelse og uden drama. For at undgå at nogle spekulerer i årsager, kan jeg kun sige, at dem kender kun Mascha og jeg, og de er ikke synderligt komplicerede eller interessante. Mascha er fantastisk, og hun har været så sød at lade mig vide, at hun synes det samme om mig – men nu er vi altså her. Alt det bedste til alle derude. Kh Andreas Bo

Et billede slået op af Andreas Bo (@andreasbo1) den

25. Okt 2015 kl. 4:05 PDT

Sponsoreret indhold