Nyheder28. november 2017

Mascha: - 2017 det værste år længe

Mascha Vang gør status over et problemfyldt, hårdt år 2017
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha-vang-28112017.jpg
 Foto: Aller Media

Forretningskvinden Mascha Vang har netop solgt sit bloggernetværk 'Blogly' til konkurrenten 'Bloggers Delight', men selv om hun sikkert har fået en god betaling for sit blogger-imperium, er hun ikke videre positiv, når hun lidt over en måned før årsskiftet gør status over 2017.

Det fremgår af et indlæg på den ellers altid glade Maschas blog.

- For at sige det som det er, så har 2017 været det værste år længe. Lige fra klokken slog midnat nytårsnat har det gået skævt. Der er sket virkelig mange dårlige ting det seneste år, private ting, shitstorm, dødstrusler, kræft, break-up, snyd og svigt fra dem jeg troede var mine bedste allierede, indleder Mascha det sjældent melankolske blogindlæg.

På den private front fortalte hun i juli, at hendes mor havde fået konstateret brystkræft og var i gang med en kemobehandling for at få bugt med kræftcellerne.

Hun gik ind i 2017 som kæreste med den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov.

De mødte op sammen offentligt for første gang ved Danish Beauty Awards i april 2016. Dengang sagde de blot, at de var på 'date'.

Men et par måneder senere gik de til bekendelse og afslørede, hvad der var ventet - at de var kærester.

Og på sin blog roste Mascha den nye, konservative kæreste for at være alt andet end kedelig.

- Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral, skrev Mascha.

Jarlov selv kommenterede forholdet således.

- Jeg har scoret langt over evne og er nu kæreste med Mascha. Det er dejligt, og vi har det både virkelig sjovt og hyggeligt sammen, skrev Rasmus Jarlov på Facebook.

Mascha: - Så prøvede man også det

Det var også her, det blev afsløret i juli i år, at forholdet mellem de to var slut.

- Mascha og jeg har besluttet at stoppe og er derfor ikke længere kærester. Alt er ok og ingen er kede af det.

- Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende. Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år. Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter, skrev Rasmus Jarlov i en opdatering på facebook. Mascha var dog alt andet end tilfreds med tidspunktet for og hvordan bruddet blev annonceret lige oven i, at hun kort forinden havde fortalt offentligt om sin mors kræftsygdom. - Så prøvede man også det. At sidde midt i et selskab på en restaurant og læse i pressen at man er blevet single. Ja, altså mig. Jeg er egentlig stadig så paf, at jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere. Det blev ikke til den korte status vi havde aftalt for mindst mulig omtale, eller tidspunktet her for. Det var det mest ufine tidspunkt overhovedet at bruse ud med et breakup på, lige samme dag jeg fortalte om min mors situation, skrev Mascha på sin blog og kommenterede ikke bruddet yderligere. Mascha har tilsyneladende også oplevet at få 'en kniv i ryggen' fra nogen hun troede, stod hende nær og hvem hun havde tillid til. - Jeg har fået mails fra fremmede, der fortale hvordan “veninder” udleverede private ting om mig højlydt i en kø eller i et fly. Der har været mange oplevelser der har såret og skuffet mig, fået mig til at trække mig i mange sammenhænge, skriver Mascha på sin blog om de menneskelige svigt hun har oplevet i 2017. Direkte dødstrusler blev det også til i 2017, da Mascha var en af flere kendisser, der medvirkede i TV3-programmet 'Min fede træner'./nyheder/mascha-vang-faar-doedstrusler
Der er dog lyspunkter. - Tydeligst for mig står naturligvis at min mor i denne uge er rask og færdig med kemo og stråler, det betyder alverden for hele familien. Venskabeligt har jeg fundet ud af hvem der virkelig står klar når det brænder på, skriver Mascha. Hun bruger oplevelserne konstruktivt til en hovedrengøring i sit liv. - Mange af oplevelserne i år har været med til at rydde ud og rydde op i mit liv, hvor jeg altid mentalt sætter en streg i sandet nytårsaften. Inden da skal der være ryddet op, så jeg er klar på en frisk omgang, skriver Mascha i blogindlægget, som du kan læse i sin helhed her. Den 38-årige bloggerbabe hed oprindelig Marianne Vang og optrådte med det navn for første gang i offentligheden i begyndelsen af dette årtusinde i realityprogrammet 'Villa Medusa'. Inden da havde hun brugt sin børneopsparing på at få større bryster. Efter sin optræden i 'Villa Medusa' besluttede hun sig for at skifte navn, så hun i dag hedder Mascha Marianne Vang Christensen, og hverken 'Marianne' eller 'Christensen' bliver brugt til daglig. - Jeg var aldrig rigtig vild med navnet Marianne – det var sådan et bondsk og kedeligt navn til en pige i gummistøvler, og det passede slet ikke til mig, for jeg følte mig helt fremme i skoene, gik med makeup og var totalt dullet op, har pigen med de nordjyske rødder tidligere fortalt til Vores Børn. Men det var i 2005, at Mascha Vang og hendes fortrin for alvor blev landskendte i den første udgave af 'Paradise Hotel', og siden har hun gjort kometkarriere. Hun er mor til Hollie Nolia, som hun fik med racerkøreren Nicolas Kiesa. I begyndelsen af 2014 afslørede hun, at hun dannede par med den 12 år ældre komiker Andreas Bo - et forhold der holdt i næsten to år, inden de i oktober 2015 gik hver til sit. Stort galleri med dejlige Mascha Vang:

Skønne Mascha Vang

Sponsoreret indhold