Nyheder4. september 2016

Martin Brygmann smider bukserne: Det er bar' far - til fire

Næsten 70 år efter den første ”Far til fire”-film springer et nyt hold ud med en moderne udgave af den gamle klassiker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_11.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard, All Over)

Helt almindelig er Martin Brygmann ikke. Heller ikke i sin spritnye rolle som ”far til fire” i den kommende film af samme navn med tilføjelsen ”på toppen”.

Selv mener han da også, at der er ligheder mellem hans rolle og virkeligheden, hvor han er far til fem. Især nu hvor klassikeren, som holdet netop har begyndt indspilninger af, bliver opdateret til nutidige børn og forældre.

– Vi taler rigtigt til hinanden, så man kommer til at høre Lille Per sige ting, man ikke tidligere har kunnet drømme om. Men det er fint. Vi sviner også hinanden til derhjemme, men det bliver sagt i kærlighed, fortæller han.

Selv har han set både de gamle og de mindre gamle film og været med i hele tre af de sidstnævnte, men han synes, det er specielt stort at skulle spille faderen. – Det var jo Ib Schønberg. Jeg er den nye Ib Schønberg, siger han.

Nogenlunde samme entusiasme lægger Thomas Bo Larsen for dagen, når han skal fortælle om sin rolle som onkel Anders.

– Jeg har set de film, siden jeg var helt lille, og har altid været fascineret af netop onkel Anders. Han er et legebarn, og det kan jeg klart genkende. Superhelte, computerspil. Det er lige mig. Nu har jeg sgu også været alvorlig så længe. Så denne her rolle ligger

lige til højrebenet, og jeg glæder mig, fortæller han.

Indspilningerne af filmen er lige begyndt, og en del af dem kommer til at foregå i Norge. Går det efter planen, kan man se det færdige værk i vinterferien næste år.

Se galleriet med alle skuespillerne her

Far til fire

Sponsoreret indhold