Nyheder9. marts 2016

VIDEO: Se Martin Brygmann synge og danse som kvinde

Se videoen med smagsprøve på musicalen "Hairspray".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hairspray26.jpg

På torsdag, den 10. marts, har musicalen "Hairspray" premiere i Tivolis Koncertsal, hvor Martin Brygmann medvirker.

Den 53-årige skægge skuespiller giver den gas i rollen som den barmfagre dame, fru Edna Turnblad, der bliver forvandlet fra grå strygekone til sprudlende kvinde.

Og elegant og komisk på samme tid - det er Martin i rollen som Edna. I videoen herunder kan du få en smagsprøve på forestillingen, og se Martin Brygmann synge i kostume og makeup på scenen Tivoli.

I "Hairspray" spiller Brygmann sammen med blandt andre Lene Nystrøm, Jesper Lohman, Silas Holst, Johannes Nymark, Caroline Henderson samt debutanten Nanna Rossen, som har hovedrollen som pigen Tracy Turnblad.

Videoen med Martin Brygman er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har cirka 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold