Nyheder11. februar 2017

Martin afslører: Jeg blev snydt i "X Factor"

15-årige Martin Prytz var egentlig sendt hjem fra ”X Factor”, men fik en chance til fredag aften, da hans dommer Blachman kørte til Lolland for at hente ham tilbage i talentprogrammet. Nu fortæller den talentfulde sanger, at han godt var klar over, at der kom et kamerahold, men at han havde fået at vide, at det handlede om noget helt andet
https://imgix.seoghoer.dk/142676218.jpg
 (Foto: Agnete Schlichtkrull/DR1)

Det var en tydelig overrasket Martin Prytz, der midt i sin terminsprøve pludselig fik besøg af et kamerahold og Blachman.

Den unge fyr troede nemlig, at hans tid i ”X Factor” var slut, efter at han sidste fredag blev smidt ud af programmet. Men i går aftes rejste Blachman altså til Lolland for at overraske Martin midt i eksamen og hente ham tilbage til det populære program.

Unge Martin fortæller nu til Ekstra Bladet, at han godt var klar over, at der var et kamerahold på vej, der skulle filme ham – men produktionsholdet bag ”X Factor” havde bundet ham en helt anden historie på ærmet:

- Alt, man ser, er en førstehåndsreaktion. Jeg vidste godt, at der ville ske noget, men ikke at det var det. Jeg fik at vide, at de skulle filme en video til min auditionspræsentation, da deres intro med mig var forsvundet, og at jeg skulle være klar 12.30, siger Martin til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg skyndte mig og blev færdig en halv time før, men jeg måtte ikke forlade salen. Det var irriterende, for det måtte alle de andre, og jeg blev sur, for der var koldt, og jeg var træt af at sidde og lave ingenting. Men så kom Thomas Blachman ind, og det viste sig, at det hele var aftalt med min lærer, griner han til avisen.

Martin imponerede herefter med sin rørende version af Peter A. G.-hittet ”Når jeg bliver gammel”.

- Når du stiller dig op og synger, som du gør i dag, så bliver jeg glad, fordi du har fortjent at komme i liveshows, udbrød en tydeligt imponeret Thomas Blachman, da han sendte 15-årige Martin Prytz fra Lolland direkte videre i programmet.

Inden da havde Thomas Blachman spurgt sine to meddommere – Remee og Mette Lindberg – ad, om det var ok, at han hev Martin Prytz tilbage i konkurrencen. For

- Jeg har begået en kæmpe fejl, og det er total unfair. Men jeg tænkte, om I ville kunne rumme, at jeg kørte til Lolland, ledte efter Martin, få ham med på bootcamp. Og jeg kan ikke gøre det på bekostning af nogen. Man kan jo ikke smide nogen ud, sagde Blachman, der altså fik grønt lys fra sine meddommere og derfor kørte til Lolland og fandt det unge talent.

Martin er nu videre til de famøse liveshows, som begynder næste fredag. I samme unge gruppe er pigerne Mia og Chili.

Du kan se alle deltagerne i dette års liveshow i galleriet herunder:

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

Sponsoreret indhold