Lagde du også mærke til stokken? Dét fejler Thomas Blachman

I et kort klip fra fredagens afsnit så man Blachman med stok.

I et kort klip fra fredagens afsnit så man Blachman med stok.

(Foto: DR1)

I et kort klip i slutningen af fredagens "X Factor"-udsendelse opdagede den opmærksomme seer måske, at Thomas Blachman stavrede rundt med en stok i hånden.

Og det er ikke for sjov, at den hårde dommer må ty til hjælpemidler - han har nemlig været ramt af en dobbelt diskusprolaps.

- Jeg har i en periode haft en forkert arbejdstilling, og har ved hjælp af legemsøvelser udbedret skaden, og er nu mere vital end nogensinde, lyder det fra Thomas Blachman i en besked til SE og HØR.

 

I et kort klip fra fredagens afsnit så man Blachman med stok.

I et kort klip fra fredagens afsnit så man Blachman med stok. Foto: DR1

Hvordan Thomas Blachman kæmper sig gennem det sidste program før de snarlige liveshow, må du vente med at se til fredag aften på DR1.

Sikkert og vist er det dog, at en diskusprolaps kan gøre ondt.

- En diskusprolaps skyldes en aldersbetinget nedbrydning af bindevævsringen i diskus, der medfører en svaghed, så den bløde del kan pose ud mod rygmarvskanalen. Muligvis disponerer hårdt fysisk arbejde til diskusprolaps. En såkaldt traumatisk diskusprolaps ses af og til i tilslutning til faldulykker, trafikulykker eller anden pludselig overbelastning af rygsøjlen.

Diskusprolaps i lænderyggen ses oftest i 30-50 års alderen. I halshvirveldelen ses diskusprolaps oftest i 40-60 års alderen. Diskusprolaps i lænderyggen er hyppigst (cirka 90 procent), lyder beskrivelsen på netdoktor.dk

Bag om Blachman

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close