Mariah Carey kommer til Danmark

Du kan godt begynde at smile som Mariah Carey her, hvis du er fan af hende. Hun kommer nemlig forbi vores breddegrader

Du kan godt begynde at smile som Mariah Carey her, hvis du er fan af hende. Hun kommer nemlig forbi vores breddegrader

(Foto: All Over Press)

Man skal ikke nævne meget mere end "Hero", "We Belong Together" eller julefrokost-klassikeren "All I Want for Christmas Is You", før Mariah Careys overvældende sangstemme lyder for det indre øre. Og nu kan popfans godt begynde at glæde sig, for den 29. marts kommer divaen nemlig til København, hvor hun gæster Forum i København.

Det er hendes "Sweet Fantasy Tour", der blandt andet bringer hende til Danmark. Sangerinden har ikke været på en decideret Europa-turné siden 2003. Sidst de danske fans havde glæde af divaen var i 2005, hvor hun gav koncert i Tivoli.

- Det er alt for længe siden! Jeg glæder mig så meget til at komme til Europa og optræde for jer alle sammen. Jeg lover jer, at vi kommer til at få de mest fantastiske øjeblikke sammen, og jeg har så mange overraskelser i ærmet til jer. Jeg kan slet ikke vente med at se jer rundt omkring i jeres hjembyer, udtaler den 45-årige sangerinde om turneen ifølge GAFFA.

Det bliver altså næppe en nedtonet koncert, derimod kan man forvente stribevis af hits fra sangerinden med det imponerende register og titlen som den bedst sælgende kvindelige artist nogensinde.

Billetsalget begynder torsdag 17. december klokken 10.00 på BilletNet og Livenation.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close