Hollywood9. november 2017

Mariah Carey trues med retssag: Hun krænkede og snød mig

En tidligere sikkerhedsvagt for sangfuglen har truet med at sagsøge hende, efter hun angiveligt ydmygede og krænkede ham.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/5_182.jpg
 (Foto: All Over Press)

Sangerindens tidligere sikkerhedsfirma har truet med at sagsøge hende. Det skriver TMZ.

Manden, der ejer sikkerhedfirmaet, Michael Anello, påstår, at hun har ydmyget ham, udsat ham for sexchikane og snydt ham for penge.

Hun skulle blandt andet have kaldt ham nazist og Ku klux klan-medlem.

Michael Anello har nu hyret en advokat og startet et søgsmål. Det bekræfter både Michael Anellos folk og Mariah Careys ifølge TMZ.

Anello har angiveligt arbejdet for den 48-årige sangerinde fra juni 2015 til maj 2017 og mener, at hun har snydt ham for knap halvanden millioner kroner. Derudover mener han, at han blev lovet yderligere to års kontrakt, som han også vil have mere end tre millioner kroner for.

Derudover påstår sikkerhedsmanden, at Mariah Carey har udsat ham for seksuelle krænkelser.

Der skulle blandt andet været sket en episode på en tur til Mexico, hvor Mariah bad Anello komme op på hendes værelse for at hjælpe med noget bagage. Da han kom op, var sangfuglen iført gennemsigtigt undertøj, hvilket han fandt upassende.

Han understreger dog, at der ikke var fysisk kontakt.

Mariah Careys folk har tilbudt en økonomisk kompensation, men det vil Michael Anello ikke være med til og har derfor afvist forliget.

Lige nu forhandler parterne stadig, hvorfor det endnu ikke vides, om der kommer en retssag.

Se billeder af sangfuglen herunder:

Mariah Carey, marts 2017

null

Sponsoreret indhold