Hollywood27. december 2017

Så meget tjener Mariah Carey om året på sin julesang

Mariah Carey behøver aldrig nogensinde at løfte en finger igen, hvis det skulle være det, hun havde lyst til. Hendes julesang "All I want for Christmas" indbringer hende nemlig mange millioner hvert år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.01080929.jpg
 Foto: All Over

Hvis Mariah Carey læner sig tilbage og tæller sine penge i slutningen af december, så forstår vi hende godt.

23 år efter hun lavede julesangen "All I want for Christmas", så vælter pengene nemlig stadig ind hos sangerinden.

Faktisk så tjener hun hele 17 millioner kroner om året på sangen, som hun udgav i 1994, det skriver The Economist.

Julesangen er så populær, at Spotify tidligere i år kunne afsløre, at "All I want for Christmas" er den mest streamede julesange nogensinde.

Den er nemlig blevet streamet hele 217 millioner gange, det skriver Metro. Dermed slår Mariah Careys juleklassiker Whams "Last Christmas", der må nøjes med en andenplads over de mest streamede julesange.

Mariah har tidligere fortalt, at hun skrev sangen på bare 15 minutter. Det er altså en rimeligt imponerende løn hun score for sit minimale arbejde.

Selvom Mariah altså kan sætte 17 millioner kroner ind på kontoen, når december er slut, så er det bare småpenge i forhold til, hvor mange penge hun er god for.

Det anslås nemlig, at Mariah har tjent 350 millioner kroner alene på julesangen "All I want for Christmas". Ifølge Forbes skulle hun være god for 510 millioner dollars.

Beholdte forlovelsesring til 70 millioner kroner

Selvom Mariah altså ikke står og mangler penge, så kunne man tidligere i år se hende gå med den forlovelsesring, som hun fik af rigmanden James Packer tilbage i 2016.

Ringen har en værdi af svimlende 70 millioner kroner.

Selvom ægteskabet aldrig blev til noget, så fik Mariah altså lov til at beholde ringen, da hun og James Packer gik fra hinanden.

Da Mariah og James Packer, der er god for 23 milliarder kroner, gik fra hinanden, gik der hurtigt rygter om, at utroskab skulle være skyld i bruddet.

Og selvom det blev afkræftet af Mariah selv, så gik der ikke mange dage fra forlovelsen var brudt, til Mariah kunne ses i byen med en ny fyr.

James Packer har efterfølgende været ude og fortælle, at det var et lavpunkt i hans liv.

- Det var et lavpunkt i mit personlige liv. Hun har sød, spændende og sjov. Mariah er en kvinde med substans. Men det var en fejl for hende og en fejl for mig, fortalte han i oktober i år.

Du kan komme hjem til Mariah Carey i galleriet herunder

Hjemme hos Mariah Carey

null

Sponsoreret indhold