Nyheder20. februar 2018

Maria og Kristian fra ”Nybyggerne”: Forstæderne trækker

Ingeniørparret fra Vesterbro er klar til at vinke farvel til det hektiske storbyliv, hvis de ender med at vinde lejligheden til en værdi af 3,4 mio. kr. i Hedehusene.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nybyggerne.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Legendariske Chicky Grill i Kødbyen er stedet, hvor 28-årige Maria og 31-årige Kristian fra "Nybyggerne" har sat SE og HØR stævne.

Parret bor et stenkast derfra, og den rå bydel har en speciel plads i deres hjerter.

Alligevel er de mere end parate til at lægge storbylivet på hylden til fordel for en tilværelse 25 kilometer fra København.

– For os er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt det er godt at bo i forstæderne. Det er et spørgsmål om, hvornår vi flytter derud, fastslår duoen, som de kommende måneder dyster mod tre andre par i TV2-programmet.

Præmien til vinderne er en drømmebolig, hvor de selv har skabt alt.

– Vores jobs ligger også perfekt i forhold til Hedehusene. Der er ingen tvivl om, at vi vil have huset, hvis vi vinder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nybyggerne1.jpg
 Foto: Janus Nielsen / TV 2

(Foto: Janus Nielsen / TV 2)

Landmand og idémager

Kristian og Maria mødte hinanden på Danmarks Tekniske Universitet, hvor de begge har studeret til ingeniør.

Det er efterhånden mere end fem år siden, de faldt for hinanden, så parret var klar til en udfordring som "Nybyggerne".

– Det har været en styrke, at vi kender hinanden fra studiet, og at vi har arbejdet sammen tidligere. Men derfra og så til mangel på søvn, mad, møde nye mennesker og et kamerahold er et spring, fastslår Maria, som oprindelig er fra Roskilde.

Kristian tog derimod lidt af en omvej, før han fik base i hovedstaden.

– Jeg er uddannet landmand. Jeg tog en landbrugsuddannelse, så en gymnasial uddannelse, og derefter læste jeg til ingeniør. Det er lidt omvendt, men jeg fandt bare ud af, at jeg ville lave noget andet, siger han.

Optagelserne til "Nybyggerne" er afsluttet, og selv om de ikke må afsløre noget, vil Maria og Kristian gerne fortælle om processen, hvor de skulle skabe et hjem helt fra bunden.

– Kristian har den håndværksmæssige baggrund, og jeg har idéerne. Nogle af dem er dog ret urealistiske, understreger hun.

– Vi kan godt lide processen, hvor Maria kaster en idé op, og så ender vi med at skabe noget sammen. Vi tænker ret forskelligt, men vores uddannelse gør, at vi tænker inden for de samme rammer, fortæller parret samstemmende, som du kan følge hver tirsdag kl. 20 på TV2.

Sponsoreret indhold