Nyheder26. juni 2017

Lån af 'Nybyggerne'-vindernes stil

Anne og Todd sælger ud af deres genbrugsfund fra Nybyggerhuset
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vinder.jpg
 Foto: René Schütze
Tilbage midt i april blev Anne Kristine Bach og Todd Edlin kåret som vinderne af årets udgave af 'Nybyggerne på TV 2. Dermed kan Anne og Todd sammen med datteren Lilly, overtage det rækkehus til en værdi af 2,9 millioner kroner, som parret har indrettet for de 300.000 kroner, der var til rådighed for hvert par i konkurrencen.
Anne og Todd gjorde gennem hele programrækken især brug af genbrugsfund, der kunne bruges i det ellers spritnye rækkehus.
https://imgix.seoghoer.dk/peter.jpg
Anne kunne slet ikke holde op med at græde, da sejren var en realitet. (Foto: All Over Press) Og det var noget, der gav bonus.
Det var seerne, der via sms stemte Anne og Todd ind på førstepladsen, og Anne faldt grædende af glæde programværten Peter Ingemann om halsen, da det blev kendt, at den lille families indsats gennem mange uger, blev kronet med nøglerne til rækkehuset ved Aalborg. - Det er så sindssygt, lød det dengang fra vinderne, og især Anne havde svært ved at stoppe med græde af glæde.
https://imgix.seoghoer.dk/familie.jpg

Den lille familie sikrede sig nøglerne til rækkehuset til 2,9 millioner kroner i udkanten af Aalborg. (Foto: All Over Press)

Men selv om kameraerne nu er slukket, er der stadig efterspørgsel efter Anne og Todds kreative genbrugsløsninger.

Derfor har Den Blå Avis, netop ansat Anne og Todd som såkaldte 'genbrugsguider', hvor de i DBA's magasin DBAguide skal vejlede de mange læsere om gode, billige og inspirerende second hand-løsninger. Her vil de flere gange om ugen give gode tips og råd til, hvordan du indretter billigt, nemt og meget personligt med genbrugsvarer. - Vi er rigtig glade for at være DBAs nye genbrugsguider og synes, at jobbet er en perfekt match for sådan nogle genbrugselskere som os. Og vi ser frem til at tage alle andre genbrugsentusiaster med indenfor i vores hus og give inspiration og idéer til, hvordan man kan indrette sit hjem med genbrug på en kreativ og personlig måde, uden at det koster en bondegård, siger Anne.
Og hvis du er hurtig, kan du lige nu nå at købe nogle af Anne og Todds mange lækre genbrugsting på DBA. Parret sælger alt fra brugte stole og hylder til borde og opbevaringskasser. Se Anne og Todds annoncer her.

Sponsoreret indhold