Nyheder 18. april 2017

Et år efter "Nybyggerne"-vindere bygger stadig om

I løbet af det seneste år har Lise og Michael knoklet med at bygge om i det drømmehus, de vandt i TV-programmet.
Thomas S. Laursen

Mens årets vindere af et "Nybyggerne"-hus kan glæd sig til at flytte ind i det, de selv har indrettet helt fra bunden, har Lise Vandborg og Michael Stig Christensen levet netop den drøm i et år, siden de vandt drømmehuset i Farum sidste år.

Selv om de selv havde bestemt, hvordan huset skulle se ud, har de haft travlt med at bygge om det seneste år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi flyttede nærmest ind i en TV-kulisse. Det var slet ikke, som vi gerne ville have det. Og vi skulle have alle vores ting med fra den gamle lejlighed. Der skulle ske noget nyt og det skulle være vores i stedet for noget, vi skulle lave på rekordtid, fortæller Lise.

- Vi går stadig og laver om herude. Vi har lavet ny terrasse, ny forhave og nyt badeværelse, som lige er blevet færdigt. Og så har vi malet hist og her og lagt nyt gulv.

Samtidig har parret solgt en stor del af de møbler, der blev købt til huset under TV-optagelserne, så parret kunne få plads til deres egne, gamle møbler.

- Vi har mange møbler, vi har arvet – og det bliver først et rigtigt hjem, når de ting, der har en affektionsværdi kommer med.

Det var ikke bare et nyt hus i Farum, der var i præmie til Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, da de vandt "Nybyggerne" for et år siden. Det var også et helt nyt liv for det unge par, der rev de nordjyske rødder op og flyttede til Sjælland, hvor de er blevet gift og i december fik sønnen Villy.

Samtidig arbejder de begge i Michaels nye firma, hvor de køber gamle møbler for at sætte dem i stand og sælge videre, lige som de har startet deres egen indretningsblog og skriver for DBA.

- Hvis vi ikke havde været med i Nybyggerne, så læste jeg til sygeplejerske og Michael arbejdede som mekaniker. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Så alting er fuldstændig ændret, fortæller Lise, som også er sikker på, at parret stadig havde boet i Aalborg, hvis ikke de havde vundet et hus i Farum.

Lise og Michael har nydt at følge med i årets udsendelser uden selv at skulle knokle. Særligt et af parrene har sidste års vinderes opmærksomhed, fortæller Lise:

- Jeg er ret vild med Anne og Todd og deres indretning. Det er helt vildt fedtmed alle deres genbrugsfund – det er vi også selv virkelig tilhængere af. Og den måde, de arbejder med træ på, synes jeg er superfedt.

Tredje sæson af "Nybyggerne" afgøres onsdag aften på TV2, hvor seerne skal stemme om, hvilket af årets fire deltagerpar, der skal vinde et hus i Aalborg.

Se billeder fra Lise og Michaels "Nybyggerne"-sejr i galleriet herunder.

Nybyggerne - Lise og Michael 2016

Sponsoreret indhold