Nyheder28. februar 2018

Video: Mads Langer drømmer om børn med sin Julie

Nyligt forlovede Mads Langer drømmer stort om både børn og bryllup med sin kommende kone Julie Lillelund.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180222_dm_gaffa_prisdn_2018_004.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Mads Langer har i den grad grund til at smile for tiden.

Udover at han vandt to priser ved Gaffa-Prisen for nylig, en for årets danske soloartist og en for årets danske live-navn, så kører kærligheden også på skinner for krøltoppen.

Sidste år blev Mads Langer forlovet med sin kæreste, modellen Julie Lillelund, efter hitmageren faldt på knæ for hende juleaften.

- Han gjorde det lige før, vi skulle spise, så det var noget af en afbrydelse. Men en god overraskelse, fortæller Julie Lillelund, da SE og HØR mødte hende og Mads Langer på den røde løber til Gaffa-Prisen i Odense.

Og selv om det smukke par kun har været forlovet i et par måneder, så drømmer de allerede stort om børn.

- Det skal vi da på et tidspunkt, ikke?, spørger Mads Langer sin forlovede om, da han fik spørgsmålet, om de skal have børn på et tidspunkt.

- Jo jo, lød det straks fra 22-årige Julie Lillelund, som er 11 år yngre end sin kommende mand.

Nyder forlovelsen

Børneplanerne kan dog blive udskudt for Mads Langer og Julie Lillelund, for de har jo også et bryllup, der skal stables på benene.

Deres kommende bryllup er de dog ikke nået langt med planlægningen af.

- Lige nu nyder vi at være forlovede. Vi går selvfølgelig og drømmer og forestiller os alle mulige ting, men vi er ikke nået så langt i planlægningen endnu, siger Mads Langer.

Det er måske meget godt, for det kan være svært at få presset et bryllup ind i Mads Langers travle kalender, der byder på en stor sommerturné med mange festivaller på programmet.

Se hele interviewet med det forelskede par her:

Sponsoreret indhold