Nyheder 4. februar 2018

Mads Langer efter ski-ulykke: Helbredt af kinesisk læge

Mads Langer kom kort før nytår til skade med sin skulder under en skitur i det schweiziske skiparadis Verbier. Nu afslører sangeren, at skaden betød, at han ikke kunne løfte sin højre arm – lige indtil nu hvor han med hjælp fra en kinesisk læge i udlandet
(Foto: All Over)

De sidste mange dage har sangeren Mads Langer slænget sig i paradis med alt, hvad der dertil hører af hængekøjer, smuk natur, drinks og azurblåt vand.

Men nu viser det sig, at den 34-årige sanger har tilbragt tid i eksotiske omgivelser af andre grunde end blot at nyde vejr og vind.

Han har nemlig også været under behandling for en skade, som han fik i sin skulder under en skiferie kort før nytår.

Han slog den populære musiker sin højre skulder under en skiferie i schweiziske Verbier med sin forlovede Julie og parrets kendisvenner Christopher og kæresten Cecilie Haugaard.

Skaden betød, at Mads Langer ikke kunne bruge sin højre arm, hvilket naturligvis er ganske uheldigt, når man er musiker, der ofte har en guitar under armen.

Nu har en kinesisk læge dog formået at få skaden repareret igen. Det fortæller Mads Langer på sin Instagram-profil, hvor han har delt et billede af sin kinesiske mirakelmand:

- Well, det ligner måske, at jeg bare er på ferie, men jeg har også været afsted for at blive behandlet af denne kinesiske læge, som har hjulpet mig med min skulder hver dag. Jeg fik en alvorlig skade, mens jeg var på skitur i julen. Jeg kunne ikke løfte min højre arm (guitararm), før jeg tog afsted. Nu kan jeg spille igen uden smerter, og jeg er kommet langt. Mange tak Doctor Song, skriver Mads Langer som kommentar til billedet.

For helwa

Et opslag delt af Mads Langer (@madslanger) den

Det var også i julen, at Mads Langer blev forlovet. Den 24. december gik musikeren på knæ foran sin kæreste gennem snart to år, Julie Lillelund.

- Den største gave af alle er, at @julielillelund har sagt ja til at dele livet med mig. Glædelig jul til jer alle, skrev Mads Langer som kommentar til det skønne billede.

Også kæresten Julie Lillelund lagde et billede på instagram, der viste det romantiske øjeblik.

- Det er ret modsigende det her billede. For jeg græder af glæde og har aldrig været mere lykkelig! Jeg skal nemlig giftes med den flotteste mand i verden, skrev en rørt Julie Lillelund som kommentar til billedet.

Mads Langer blev kæreste med den 11 år yngre Julie Lillelund for omkring halvandet år siden og mødte hinanden gennem fælles venner.

Julie Lillelund har tidligere medvirket i programmet ”Danmarks Næste Topmodel” og arbejder i dag som projektleder som KidsAid Denmark.

 

Sponsoreret indhold