Nyheder25. december 2017

Mads Langer fik den bedste julegave: - Hun sagde ja!

Mads Langer gik juleaften på knæ og stillede det helt store spørgsmål til kæresten Julie Lillelund. Hun sagde ”ja”, og det betød, at Mads Langer med egne ord fik den bedste julegave. Se de skønne billeder her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads_langer1.jpg
 (Foto: All Over)

I går blev der pakket ud og pakket op… ja der blev åbnet gaver i hobetal. Hos den danske stjernesanger Mads Langer blev der også åbnet gaver, men særligt én gave vakte glæde.

Og den var ikke engang pakket ”rigtigt” ind.

Nej, den 33-årige sanger blev juleaften forlovet med sin kæreste gennem snart to år, Julie Lillelund. Og de skønne billeder af øjeblikket, hvor hun sagde ”ja”, lagde han efterfølgende på sin instagram-profil.

- Den største gave af alle er, at @julielillelund har sagt ja til at dele livet med mig. Glædelig jul til jer alle, skrev Mads Langer som kommentar til det skønne billede.

https://imgix.seoghoer.dk/mads_langer.jpg
 Foto: Aller Media

Julie Lillelund og Mads Langer blev Facebook-kæresten i sommeren 2016. Foto: All Over

Også kæresten Julie Lillelund lagde et billede på instagram, der viste det romantiske øjeblik.

- Det er ret modsigende det her billede. For jeg græder af glæde og har aldrig været mere lykkelig! Jeg skal nemlig giftes med den flotteste mand i verden, skrev en rørt Julie Lillelund som kommentar til billedet.

Mads Langer blev kæreste med den 11 år yngre Julie Lillelund for omkring halvandet år siden og mødte hinanden gennem fælles venner.

Julie Lillelund har tidligere medvirket i programmet ”Danmarks Næste Topmodel” og arbejder i dag som projektleder som KidsAid Denmark.

Sponsoreret indhold