Mads Holger smides ud af Konservative

Mads Holger står til eksklusion fra Det Konservative Folkeparti. (Foto: Thomas Laursen)

Mads Holger står til eksklusion fra Det Konservative Folkeparti. (Foto: Thomas Laursen)

Thomas Laursen

Jetsetteren Mads Holger er godt på vej til at blive sparket ud af Det Konservative Folkeparti, som han stillede op for i gårsdagens Folketingsvalg.

Det skyldes ifølge partisekretær Søren Vandsø, at Mads Holger har bedrevet "partiskadelig virksomhed".

- Det handler om, at han ikke er loyal nok og ikke bakker partiet op. Han har stået for en generel kritik af partiet i medierne midt i en valgkamp, og det har ikke ligefrem hjulpet, siger partisekretæren til TV 2 News.

Det er blandt andet helt konkrete udtalelser fra Mads Holger i tirsdags - to dage før valget - der får forretningsudvalget til at indstille Mads Holger til eksklusion.

- Han betegnede partiet som en døende patient, der foretog sig ting i febervildelse - det er uacceptabelt, siger Søren Vandsø til TV 2 News.

Mads Holger har også udtrykt utilfredshed med, at han ikke på stemmesedlen måtte optræde med navnet "Mads Holger" men i stedet skulle have sit fulde navn "Mads Holger Norgaard" på stemmesedlen.

Det er et enigt forretningsudvalg, der har indstillet til, at partiets hovedbestyrelse på et møde torsdag i næste uge ekskluderer den kontroversielle jetsetter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close