Mads Holger: Nu skal der cowboystøvler i Folketinget

Mads Holger står til eksklusion fra Det Konservative Folkeparti. (Foto: Thomas Laursen)

Mads Holger står til eksklusion fra Det Konservative Folkeparti. (Foto: Thomas Laursen)

Thomas Laursen

De sidste par uger har især nordsjællænderne haft fornøjelsen af at se Mads Holger Norgaards temmelig utraditionelle valgplakat i diverse lygtepæle. Modsat de fleste af hans modkandidater til Folketinget, har han nemlig ikke skruet op for tandpastasmilet – nej, i bedste Mads Holger-stil kigger han let lidende (eller tænksomt) ud i horisonten.

SE og HØR mødte manden, der trods en barndom på stenbroen, er godt gammeldags konservativ. Nu stiller han så op for Det Konservative Folkeparti i Gentofte, og vi tog en snak med ham næsten alt andet end politik.

I det store interview, som i denne uge er i SE og HØR, kan du læse alt om Mads Holgers barndom, vilde ungdom i udlandet og forholdet til kæresten Kathrine Maria Amann, som han netop er flyttet sammen med.

Men her på nettet kan du også få en smagsprøve på den konservative og kontrastfyldte herre. I videoen herunder kan se Mads Holger fortælle historien bag cowboystøvlerne, hvordan han forkæler kæresten efter valget, hvad der får et smil frem på hans læber og meget mere. God fornøjelse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close