Nyheder16. februar 2011

Mads Holger: Ny kæreste

Se den københavnske partykonges seneste erobring her
Mads Holger er forelsket i en russisk kvinde
Mads Holger er forelsket i en russisk kvinde
 Foto: All Over

Den københavnske partykonge og eventmager har for vane at finde en kæreste, i hver storby han besøger i forbindelse med sine Club Jet-fester.

Læs også: Mads Holger: Skaffer blondiner til de kendte

Og da næste Club Jet-tur går til Moskva, er det her, Mads Holgers seneste erobring bor.

- Ja, det er jo en tradition, at jeg finder en lokal kæreste. Det er ligesom for at styrke båndene mellem vores folk, siger Mads Holger, der fortæller, at kæresten hedder Anastasia og er 23 år.

Mødtes i balletten
Parret mødtes i Bolsjoj-balletten i december, fortæller Mads Holger, i forbindelse med at han var i den russiske hovedstad for at planlægge Club Jet-turen, og siden har de været kærester.

Læs også: Mads Holger: Tyrkisk eventyr

- Hun er teolog, og jeg er jo selv uddannet i teologi, så vi har meget til fælles, og hun har hjulpet mig meget med kontakter i Moskva, fortæller den nyforelskede festkonge.

Club Jet-turen til Moskva har afgang fra København den 12. marts, og det er 4. gang, det københavnske jetset flyver udenlands for i et døgn at feste til den store guldmedalje. De 3 foregående ture er gået til Stockholms opera, en ø i Istanbuls Bosporusstræde og til Beirut. Men ifølge Mads Holger er Moskva det mest udsøgte og den mest eksklusive by, der lige nu findes på landkortet.

Læs også: Mads Holger: Nyforelsket

- Der er en umådelig ekstravagance der, som man ikke finder noget andet sted i verden. Jeg har blandt andet lejet en isbryder, som vi skal sejle i på Moskva-floden langs Kremls mure, mens vi drikker champagne. Det bliver den mest spektakulære tur indtil nu, fortæller Mads Holger.

Det lader dog til, at Mads Holger hurtigt har glemt den russiske teolog. Læs om festkongen i ugens SE og HØR, hvor han er Ugens brandert.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8061e5c0786e4059880b47e0afa67b83.jpg

Sponsoreret indhold