Mads Holger: Nyforelsket

Her er Mads Holger sammen med sin nye kæreste Farah

Her er Mads Holger sammen med sin nye kæreste Farah

Foto: Privat

Den tidligere teologistuderende, som nu ernærer sig som forfatter og ved at arrangere eksklusive byture for det københavnske jetset, har fundet kærligheden.

Efter et år, hvor han har turet rundt i København i de sene nattetimer og lagt an på et hav af kvinder, har han nu fået løbet hornene så meget af sig, at han er klar til det hele sammen med sin nye flotte kæreste.

- Det er rigtigt, at jeg har fået en ny kæreste. Hun hedder Farah og er fra Damaskus i Syrien, og vi planlægger at flytte sammen, fortæller en glad Mads Holger, som har planer om at bygge rede langt fra Danmark.

- Det bliver højst sandsynligt i Paris, da hun taler flydende fransk, og hendes familie ejer flere ejendomme der. Desuden vil hun få svært ved at få visum til Danmark. Men først skal vi holde ferie sammen i Marbella i Spanien, fortæller Mads Holger, som i den grad har skudt papegøjen i rigmandsdatteren.

Sådan scorede jeg hende

- Vi mødtes, da jeg for nylig var i Istanbul for blandt andet at finde egnede natklubber til min næste Club Jet-tur, og Farah provokerede mig til at vædde om, om jeg kunne svømme tværs over Bosporus-strædet i nattens mulm og mørke, fortæller charmøren, som selvfølgelig tog kampen op.

- Vandt jeg, var præmien en tur til hendes hjemby Damaskus, og tabte jeg, skulle hun have en tur til København. Jeg vandt og er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Syrien, hvor hun viste mig rundt. Og det var her, vi forelskede os.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close