Nyheder6. juli 2016

Lykkelige Seebach: Her skal babyen vokse op

Rasmus Seebach har sørget for, at der er god plads til Seebach-junior, når den kommende arving kommer til verden til januar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/seebach_foto_rieck_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Jeg skal være far! jublede Rasmus med hænderne over hovedet, da han i sidste weekend optrådte på Nibe Festival i Nordjylland. Og den boblende babylykke var ikke til at tage fejl af i Seebachs stemme.

– Jeg har aldrig følt mig så lykkelig, som jeg gør lige nu, betroede Rasmus den lige så ellevilde festivalflok.

Moderen til barnet er den 23-årige jura-studerende Julie Teglhus. Og hun er også ellevild for at hun snart skal føde en mini-Seebach. Det afslørerede hitmageren senere samme aften, da han delte sin baby-rus med hele landet.

– Til januar er det ikke en badebold, men en lille baby, som Julie har i armene. Vi er ret så glade og lykkelige, og vi glæder os helt vildt, jublede ”Ralle” på Facebook.

Parret ved endnu ikke, om det er en lille pige eller en dreng, der gemmer sig inde i Julies mave, men når Seebach-junior dukker op, er der masser af plads i parret villa på Frederiksberg.

Den er nemlig 234 m2 og har fem soveværelser og tre badeværelser i huset, som Rasmus Seebach købte i 2013. Siden da har parret brugt mere end et år på at renovere huset. Og nu er det altså snart tid til at gribe malerpenslen igen, når det skal besluttes, om værelset skal være lyserødt eller blåt.

https://imgix.seoghoer.dk/seebach_foto_dan.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det er i denne villa på Frederiksberg, Rasmus Seebachs baby skal vokse op. (Foto: Dan Mariegaard)

Sponsoreret indhold