Nyheder9. februar 2015

Lykkelig Wozniacki: Smider tøjet i ikonisk magasin

Miss Sunshine optræder i det nye nummer af Sports Illustrated
Af af

Sexede Wozniacki ryster røvDet kan godt være, at tennis-baben Caroline Wozniacki for nyligt måtte forlade Australian Open allerede i anden runde.

Men der er nok alligevel masser af smil at spore hos den 24-årige sportsstjerne.

Hun har nemlig fået æren af at pryde det ikoniske magasin Sports Illustrated's Swimsuit Edition iført bikini.

LÆS OGSÅ: Knust Caroline Wozniacki efter bruddet: Det er en hård tid for mig

Caroline Wozniacki fortæller til Ekstra Bladet, at hun endnu ikke har set billederne, som blev taget på en strand i Florida.

LÆS OGSÅ: Nina Agdal i bikini

- Det var så sjovt. Det var et af de sjoveste photoshoots,jeg nogensinde har været med til, siger Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Der er rigtig meget prestige i det, og det er en af de ting, jeg altid gerne har villet. Det er meget få, der får muligheden for det. At blive udvalgt blandt så mange modeller og sportsfolk, det er bare fantastisk, siger en glad Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet.

LÆSO GSÅ: Se billederne: Knust Wozniacki stak af til Miami

Tennis-baben er nu i New York, hvor hun deltager i det store show, der altid følger i kølvandet på udgivelsen af det ikoniske magasin.

Caroline Wozniacki er langt fra den første tennis-babe, der er hoppet i badetøjet i Sports Illustrated. I 2003 prydede hendes gode veninde, Serena Williams, magasinet, ligesom Steffi Graf, Maria Sharapova og Ana Ivanovic også har foldet sig ud i bladet, der første gang udkom 20. januar 1964.

Se billeder af sexede Caroline Wozniacki her:

Sponsoreret indhold