Knust Wozniacki stak af til Miami: - Det var rart at komme lidt væk

Caroline Wozniacki hyggede i Miami med Serena Williams

Caroline Wozniacki hyggede i Miami med Serena Williams

Foto: AOPHvad gør man, hvis det går den forkerte vej på tennisbanen, og man samtidig er hårdt ramt af kærestesorger? For tennisbanen Caroline Wozniacki var svaret let - hun stak af til Miami med en håndfuld venner og veninder, blandt andre Serena Williams, efter hendes forlovede, golfkometen Rory McIlroy, pludseligt og uden varsel afsluttede forlovet i slutningen af maj.
Nu fortæller Caroline Wozniacki, at turen til Miami var en tiltrængt pause fra det hele. Til pressekonferencen efter sin sejr over Samatha Stosur i Eastbourne fortalte en smilende Wozniacki, at det var sjovt i Miami:

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki om brud: Det er en hård tid for mig

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki havde fundet brudekjolen

- Serena og jeg hyggede os sammen med nogle af vores venner. Det var rart at komme lidt væk for så at vende tilbage med batterierne opladet. Jeg elsker at tilbringe tid med mine venner og familie og de mennesker, som står mig nærmest. For at kunne præstere 100 procent er du nødt til at være klar i hovedet og have lyst til at gå ud og træne, sagde Wozniacki og tilføjede:

- Det virkede, som om jeg havde brug for nogle fridage. Det jeg kom hjem igen, var jeg klar.

Det kom som et chok for alle, da Rory McIlroy 21. maj smed bomben og bekendtgjorde, at han havde brudt med sin forlovede, Caroline Wozniacki.

Parret havde så sent som weekenden inden sendt invitationerne ud til det overdådige bryllup, der ifølge flere kilder skulle holdes i New York med flere prominente gæster, blandt andre den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton.

Se og HØR har her samlet lidt billeder fra Wozniackis tur til Miami:


(Alle fotos: AOP)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close