Se Nina Agdal folde sig ud – igen

Nina Agdal
Der er vist ingen tvivl om, at danske Nina Agdal gør sig godt i en bikini - og alt muligt andet også. Den 22-årige dansker er særdeles eftertragtet, og nu har hun begået endnu en lækker badeserie - denne gang for Beach Bunny.

LÆS OGSÅ: Nyd Nina Agdal helt nøgen

Den 1,76 meter høje pige, der kommer fra Hillerød, folder sig ud på stranden i en skøn serie, der både er sexet og stilfuld.
Nina Agdal blev for alvor kendt i 2012, da hun kom med i den prestigefyldte Sports Illustrated Swimsuit Issue, og hun blev valgt til udgavens "Rookie of the Year", som er en stor ære.

SE VIDEO: Nina Agdal i fræk reklame

I 2014 var hun så endda på forsiden af Sports Illustrated Swimsuit Issue samen med kollegerne Lily Aldridge og Chrissy Teigen.

Privat har hun været kædet romantisk sammen med forskellige kendte fyre. Hun dannede officielt par med Max George fra boybandet The Wanted i en periode. Hun blev kort kædet sammen med skuespilleren Leonardo DiCaprio, efter de havde festet en del sammen, og også Marron 5's Adam Levine var en romance - kort før han blev forlovet. Senest er hun kædet sammen med modellen Reid Heidenry, som hun gerne viser sig sammen med - også med både kys og kram.

LÆS OGSÅ: Nina Agdal nyder vand og mand

SE DE NYE BILLEDER AF NINA AGDAL HER

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close