Nyheder23. juli 2015

Lykkelig DR-darling: Jeg er blevet far

Thomas Skov Gaardsvigs kone, Emilie Gershøj Bruhn, fødte tirsdag parrets første barn, en lille pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-75327.jpg
 Mikael Rieck

Thomas Skov Gaardsvig har selv prøvet at mærke en fødsel på egen krop med hjælp fra diverse smertefulde, ve-lignende stimulanser i et DR-eksperiment.

Tirsdag den 21. juli var tv-værten igen i en fødselssituation, men denne gang kom der en vaskeægte baby ud af det, da hans kone, Emilie Gershøj Bruhn, fødte parrets første barn.

- Det her er min datter. Hun kom til verden i går. Tænk, at en pige så lille kan være det største i mit liv, skrev den 29-årige "X Factor"-webvært på Instagram onsdag aften efterfulgt af et lille hjerte til billedet af sin nyfødte pige, der holder fast om farmands lillefinger.

Også den nybagte mor jubler rørt over fødslen af parrets datter.

- I går var den bedste dag i mit liv! Thom og jeg blev nemlig forældre til denne lille pige, skriver Emilie Gershøj Bruhn på Instagram også efterfulgt af et hjertesymbol.

De nybagte forældre har været tvunget til at vente ekstra længe på deres lille prinsesse. Ifølge Skov Gaardsvig havde Emilie Gershøj Bruhn nemlig termin 16. juli.

- Hun har lige cyklet 20 kilometer med to dage til termin. Det havde Chris Froome aldrig klaret, skrev DR-værten den 14. juli til et billede af sin kone, der med bristefærdig mave står ved sin cykel.

Thomas Skov Gaardsvig og Emilie Gershøj Bruhn mødte hinanden i Danmarks Radio-regi og giftede sig efter mange års forhold den 13. september sidste år i Vor Frue Kirke i København.

Se de nybagte forældres søde billeder her og her.

Sponsoreret indhold