Nyheder31. december 2013

Thomas Skov: Vilde nytårsløjer

Se hvordan, TV-værten springer ind i det nye år
https://imgix.seoghoer.dk/media/11e6f23abc574dda9c0202c38e9a4a4e.jpg
 Foto: Dan Mariegaard



Førhen markerede Thomas Skov altid nytårsaften med masser af krudt, men efter ulykken i Seest tør han ikke længere lege med fyrværkeri.

- Jeg var sådan en knægt, der kunne finde på at tømme heksehyl for selv at lave et kæmpestort kanonslag, fortæller han til seoghoer.dk.

Men nu hvor der ikke den slags nytårsknald i sigte, savner Thomas Skov spændingen på årets sidste aften, som han husker fra sin barndom og teenageår.

- Det var altså sjovere i gamle dage, da man lavede løjer. Måske man skulle gøre det igen?, spørger TV-værten før, han selv hurtigt kommer med et bud på hvilke drengestreger, han skal lave i aften.

Thomas Skov: Se nøgenbilledet, han fortryder

- Jeg laver den klassiske med at finde en hundelort, komme den i en pose og sætte ild til. Og så ringe på naboens dør, griner Thomas Skov.

- Men omvendt vil jeg gerne have et godt forhold til naboerne. Den skal nok lige gennemtænkes først, funderer han.

Nytårsløjer eller ej skal den populære TV-vært nok få en skøn aften. Han skal nemlig fejre den med sine gode venner. Men selvom det har været på plads i flere uger, er det ikke en fest, der siger Thomas Skov vildt meget.

- Der plejer at gå druk i den. Og det plejer at være en god aften. Men det er jo kun kalenderen, der siger, at det er noget specielt.


Hvis du også gerne vil tabe dig, uden det bliver for surt, er Lavkarbo måske din slankekur (også kendt som LCHF eller Low Carb). Få guide, opskrifter og kostplan til Lavkarbo-kuren gratis på slankeklubben.dk.








Sponsoreret indhold