Nyheder6. december 2016

Åh sødt! Lukas Grahams kæreste deler det FØRSTE "rigtige" familiefoto

Lukas Grahams kæreste ”Rillo” har netop postet det første billede, hvor man ser parret sammen med deres lille guldklump, der kom til verden tidligere på året. Se det skønne foto her
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/lukas_graham.jpg
 Foto: All Over

I efteråret blev Lukas Graham far for første gang – her fødte hans kæreste Marie-Louise ”Rillo” Schwartz nemlig en velskabt datter.

Det er dog ikke meget, som omverdenen har set til den lille guldklump. Både Fristadssangeren og hans kæreste har værnet meget om deres privatliv, siden at to blev til tre.

Men nu har familien for første gang delt et ”rigtigt” familiefoto, hvor man kan se dem alle tre sammen – og sågar ane den lille prinsesses ansigt.

Det er Marie-Louise ”Rillo”, der i dag, tirsdag, valgte at dele det skønne billede af den lille familie.

Der er nu også al mulig grund til at vise både prinsessen og den stolte farmand frem i dag.

For i dag kom det nemlig også frem, at Lukas Graham er nomineret til ikke bare én, ikke bare to – men hele tre eftertragtede grammy-priser ved den kommende musikprisfest.

Lukas Graham og resten af bandet er nomineret i kategorierne årets bedste udgivelse, årets sang og årets bedste pop/popgruppe-optræden.

Det er monsterhittet "7 Years", der forhåbentligt skal sikre danskerne en af de eftertragtede Grammy-priser. Bandet er endda oppe imod verdensstjerner som Adele og Beyoncé.

Lukas Graham og ”Rillo” har datet i mere end tre år. ”Rillo” er uddannet designer med speciale i handel og flyttede sammen med Lukas Graham i maj 2014 i hans 118 m2 lejlighed på Christianshavn - en spytklat fra Christiania, hvor Graham som bekendt er vokset op.

Det var tilbage i april, at Lukas Graham i et stort interview med Politiken afslørede, at han havde fundet sit livs kærlighed – og at parret ventede deres første barn.

Du kan se endnu flere billeder af Lukas Graham og co. i galleriet herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold