Se den her: Lukas køber Christianshavn-ejendom for 26 millioner kroner

(Foto: Dan Mariegaard)

Danmarks for øjeblikket ukronede musikkonge - Lukas Forchhammer - har i løbet af de seneste år taget verden med storm.

Hans sange - der blandt andet tæller megahits som "Drunk in the Morning", "Mama Said" og "7 years" - er blevet streamet millioner af gange, han har været nominere til ikke bare én, men hele tre Grammy-statuetter, og han har også ligget helt i top af den prestigefyldte hit-liste Billboard.

Men noget tyder på, at det næste store projekt for bandets 29-årige forsanger bliver noget mere lokalt. Han har nemlig købt en 5-værelses ejerlejlighed til et tocifret millionbeløb.

Det skriver Boliga.

På Christianshavn - bare få hundrede meter fra Christiania, hvor musikeren har trådt sine barnesko - står der nemlig nu Lukas Forchhammer på skødet til en 437 kvadratmeter stor ejendom.

Plads og udsigt

Ifølge mæglerens salgsannonce er der tale om en erhvervsejendom med samlet set tre boliger i et sammenbygget side- og baghus.

Men om den store ejendom i fremtiden kommer til at huse et stort band-kollektiv med gruppens øvrige medlemmer; Mark Falgren, Magnus Larsson og Morten Ristorp. Om Lukas Forchhammer og hans familie selv vil bosætte sig på kvadratmeterne. Eller om ingen af etagemeterne bliver hjem for dele af Lukas Graham-foretagendet, er dog endnu uvist.

Det er derimod ganske klart, er, at den unge sanger har betalt ganske mange penge for ejendommen.

Ifølge tinglysningen af skødet er købesummen nemlig endt på hele 20,6 millioner kroner, oplyser Boliga.

For det høje millionbeløb er det ikke bare en ganske attraktiv beliggenhed midt i byen og med massevis af plads, som hitmageren har fået.

Ejendommen er nemlig også fuldstændig gennemrenoveret og ligger lige ud til Christianshavns Vold i København K - der traditionelt er blandt landets dyreste villa-områder.

Postnummeret huser således ikke bare én men to af hovedstadens for øjeblikket dyreste huse. Og er man interesseret i at gøre Lukas Forchhammer kunsten efter, kan man blot en lille gåtur fra musikerens nye adresse købe det ene, hvis man har pengepungen i orden.

Prisen på det eksklusive christianshavner-hus er nemlig 26,5 millioner kr.

Se huset her og her.

Det er som nævnt uvist, om Lukas Forchhammer ønsker at flytte ind i den store lejlighed med sin familie, der tæller kæresten Marie-Louise "Rillo" Schwartz og datteren Viola, der kom til verden 25. september sidste år.

Det var i midten af april sidste år, at sangeren afslørede den søde hemmelighed, at han skulle være far for første gang.
 
- Jeg er simpelthen så glad. Til september kommer der en lille guldklump til verden, og vi glæder os helt utroligt meget, afslørede en glad Lukas Graham til Politiken over telefonen fra sin tourbus i USA i Redding, Californien – på vej til San Fransisco.
 
Lille Viola kom til verden 25. september sidste år, men der skulle alligevel gå en del uger, før at offentligheden fik det første glimt af den lille prinsesse.
 
Kæresten Rillo afslørede den glædelige nyhed 15. oktober ved at dele et billede af et par babyfusser på sin Instagram-profil.
 
 
Tre dage senere fulgte Lukas Graham trop på Twitter, hvor han skrev, at ”livet føltes skrøbeligere”, efter at han var blevet far.

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close